Publicitat
Política · 24 d'Agost de 2017. 12:17h.

Forn: "No és una errada"

El conseller al·lega que la policia belga "només ens demanen si tenim informació"

Forn: "No és una errada"

Forn, saluda un comandament dels Mossos, a Cambrils

El conseller d'Interior, Joaquim Forn, ha confirmat que hi va haver una comunicació "absolutament informal" entre els Mossos i la policia belga, però ha explicat que "no adverteixen sobre l'estat d'aquesta persona, només ens demanen si tenim informació". "No és una errada", ha sentenciat.

Forn ha remarcat que "se'ns demana informació i en cap moment ens consta a nosaltres que aquesta persona estigui investigada ni sigui perillosa. És evident que si algú ens hagués informat d'això, s'hauria actuat d'una altra manera".

El titular d'Interior, que ha assistit a la reunió de la Junta local de Seguretat de Cambrils, ha assegurat "que si hagués estat formal, el canal no hauria estat directe perquè no podem tenir comunicació directa". "S'hauria hagut de fer a través del ministeri", ha afegit.

Finalment, el conseller ha demanat que els Mossos formin part de l'Europol i puguin tenir més eines per la investigació. El conseller confia que al setembre, com va dir el ministre Zoido, els Mossos tinguin accés a les dades de l'Europol.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#36 Galba, Palafrugell, 27/08/2017 - 12:29

Qualsevol atac terrorista, Sr Forn, es per definició un fracas de les forces encarregades de evitar-lo. Expliqui: perquè no van autoritzar als CEDAX a entrar a la casa? Perquè van menystenir a la jutgessa? Perquè tantes ansies de donar-li la culpa a Madrid i a la manca de informació (una mentida infame perquè els mossos la tenen tota)? Perquè?

#35 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 25/08/2017 - 13:11

Lo que ocurre es que el mosso leyó el pie del correo aquél que dice "si no es usted el destinatario de este correo, bórrelo y olvídelo y tal ..." y eso hizo. De ahí su silencio sepulcral cuando saltó la noticia de que Bélgica había informado a la policía española. Se quedó silbando, mirando para otro sitio como si no fuera con él la cosa.

#34 xavier, Bcn, 25/08/2017 - 12:55

Els catalans, sobre tot els independentistes, ho sabem tot, no ens equivoquem mai, som mes llestos que ningu, mai tenim la culpa de res... Per això ens volem independitzar, per crear una Arcadia felic, el millor pais d'Europa , transparent i amb una alta qualitat democràtica.

#33 Jesús, Murcia, 25/08/2017 - 09:46

Está claro lo que sucede. Endemoniados porque Europa haya visto la efectividad de la policia catalana y la inhibición del estado, después de la Operación Catalunya, las cloacas del estado, ayudadas por los medios afines, nos deleitan con la Operación Mossos. Ellos son así, no lo pueden evitar.

#32 pelaez, Barna.Spain, 25/08/2017 - 00:02

Los Mossos son una policia regional,la Guardia Civil y la Policia Nacional es estatal
Que no lo olvide nadie.