Publicitat

Sant Adrià suspèn el ple per la "tensió política i social creixent"

Fractura municipal

Joan Callau, alcalde de Sant Adrià

L’Ajuntament de Sant Adrià del Besós ha decidit ajornar el Ple ordinari del mes de setembre que estava previst per aquest dilluns “davant la difícil situació que vivim en els darrers dies a Catalunya amb una tensió política i social creixent que podria impedir el serè debat de les idees i entorpir el necessari diàleg entre els grups”.

“Aquesta decisió es pren per fer possible que aquest diàleg es pugui desenvolupar en un clima de convivència i de respecte a les idees dels altres”, afegeixen. “El govern municipal fa una crida  a la serenor de tots per  preservar la institució i per tal que en Ple Municipal es pugin defensar els interessos de tots els adrianencs i adrianenques  en un marc on es puguin contrastar idees, opinions i arguments”, reclamen.  

“L’equip de  govern manifesta una cop més que sempre es mostrarà partidari de mantenir en tots els àmbits, i especialment en el polític, el camí del diàleg, de la negociació i del pacte”, conclou.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 pepe.----, andorra, 26/09/2017 - 16:17

aunque no tenga nada q ver, ya podrían hacer como con gracia, sants, sant marti de provençals, etc, es decir, fusionar a badalona, san adrian, santco, cornella, hospitalet e incluso montcada con BCN y hacer un solo municipio, la de pasta q nos ahorrariamos en cargos, carguetes y cholletes para la familia y el partido....

#3 botifler1914, Sinitaca, 26/09/2017 - 13:36

Mira en suspenso!!!! como el Parlament!!!

#2 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 26/09/2017 - 10:13

El problema es la fractura ALS CARRERS, dividits entre aquests blocs pel referèndum:

A: Saben que es un frau i no votaràn. (La majoria)
B: Saben que es un frau... i votarán SI (Molts)
C: Pensan que es democràtic i votarán SI (Menys)
D: Pensan que es democràtic i votarán NO (Poca gent)
E: Ada Colau.

#2.1 pepe.----, andorra, 26/09/2017 - 16:15

muy bueno lo de colau......

#1 Culerdo, Basilea, 26/09/2017 - 09:28

El hijo del pastelero (el pelucas puesto a dedo), el bizco come bollos y los que no se afeitan el sobaco nos están llevando a una Guerra Civil entre catalanes !!! Gracias, figuras. Seréis los máximos responsables. Y el estómago agradecido Trapero (el pelota) que curra menos que un jubilado de esos que los meten en las manis porque se aburren.