Publicitat
Política · 6 de Febrer de 2020. 13:35h.

Francesc Macià ens mira

Mesa de diàleg abans de les eleccions al Parlament

Francesc Macià ens mira

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, ha proposat al president de la Generalitat, Quim Torra, que la taula de diàleg entre governs es creï aquest febrer.  Enmig de la reunió, l'Executiu espanyol ha fet públic el document que ha entregat a Torra, titulat "agenda per al retrobament".

És un document de quatre pàgines amb 44 punts agrupats en sis temàtiques, entres les quals, una de titulada "Diàleg polític i regeneració institucional". En aquesta s'hi afirma que els dos governs "començaran el diàleg polític el mes de febrer en la reunió constitutiva de la Mesa de diàleg" que té com a objectiu "buscar solucions polítiques que reflecteixin els interessos d'una àmplia majoria de catalans".

El president de la Generalitat, Quim Torra, i el del govern espanyol, Pedro Sánchez, s'han reunit aquest dijous al migdia al Palau de la Generalitat en la primera trobada que mantenen des de la investidura del líder socialista. 

Torra i Sánchez s'han trobat exactament a les 12 del migdia a la plaça de Sant Jaume i han entrat junts al Palau de la Generalitat. Tots dos han pujat les escales del Palau, s'han fet una fotografia a la Galeria Gòtica, i s'han assegut a parlar a la Sala dels Diputats. Allà Torra li ha regalat a Sánchez 2 llibres: "Inventant els drets humans", de Lynn Hunt, en anglès, i "Llibertat i Sentit", de Lluís Solà.

 

 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 botifler1914, Sinitaca, 06/02/2020 - 17:45

Demoliciones Sanchez, como acabar con España en un semana.