Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2015. 22:13h.

Francesc-Marc Álvaro: “sóc massista”

El mateix Mas assisteix a la presentació del nou llibre del col·laborador de La Vanguardia i Rac1

Francesc-Marc Álvaro: “sóc massista”

Francesc-Marc Àlvaro durant la presentació del llibre

El periodista Francesc-Marc Álvaro ha estat clar: ”sóc massista perquè sempre he admirat la gent que assumeix un compromís i intenta tirar-lo endavant. Artur Mas ho fa i ho ha fet”. D'aquesta manera ha començat la presentació del llibre “Per què hem guanyat” on Álvaro analitza els episodis polítics viscuts a Catalunya des de les eleccions municipals a les darreres eleccions al Parlament.

 

Álvaro ha admès que admira Mas perquè és “tossut” i perquè molt sovint ha contraposat la seva actuació al propi partit.

 

El periodista ha assegurat que ha “estat mes critic amb Convergència que amb cap altre partit”.“Per tradició familiar el meu món seria ERC”, ha assegurat.

 

La presentació del llibre ha comptat amb la plana major de CDC. Hi ha assistit el propi president, Artur Mas, amb la seva dona, Helena Rakosnik; el conseller de l'Interior, Jordi Jané; el cap de llista de Democràcia i Progrès, Francesc Homs, i el número dos de la mateixa llista, Carles Campuzano; el President del grup Parlamentari de Junts pel Sí, Jordi Turull i l'eurodiputat Ramon Tremosa.

 

A l'acte també ha assistit el president de la ANC, Jordi Sánchez; el líder de Súmate, Eduardo Reyes; l'exdirector de La Vanguardia José Antich, l'exdirector de la CATDEM, Agustí Colomines; la cineasta Isona Passola i el periodista Rafael Nadal.  A més, ha estat presentat pel periodista Jordi Basté.

 

Durant la presentació, Francesc-Marc Àlvaro ha criticat ERC. Diu que a una determinada Esquerra “no li agrada la crítica” i que ha tingut un problema de “cultura política".

 

Sobre la CUP, ha assegurat que no li agrada que durant les 24 hores dia siguin del partit “i no es treguin mai el vestit”. “A mi la visió organicista de la vida no m'agrada”ha dit, i ha afegit: “la CUP fa de CUP quan no estan al Parlament”.

 

També ha tingut unes paraules cap al candidat d'Unió a les properes eleccions generals. De Duran ha dit que és “extraparlamentari” i que “és un polític que ha tingut nivell però no ha llegit bé els canvis que s'han produït a Catalunya”. “La gran incògnita és saber perquè aguanta encara”, s'ha preguntat.

 

El llibre “Per què hem guanyat” està dividit en dues parts. A la primera, Álvaro recull anotacions que no ha publicat. A la segona part, es recullen part dels articles que el periodista ha publicat en els darrers mesos.

 

Mas, Homs, Jané, Turull, Campuzano i Reyes han assistit a l'acte

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#28 Santiago, Madrid, 22/11/2015 - 12:15

!! Noticia de última hora en TV3 !!

http://www.eltriangle.eu/es/notices/2015/11/el-porque-de-todo-4737.php

Dato clave: la imputación de la familia Pujol por corrupción masiva y la condición subordinada de Artur Mas a este clan.

El dossier Pujol- Andorra está en manos del FBI, la DEA y la CIA.

#27 Vergonya aliena sento, Barcelona, 21/11/2015 - 00:56

Res que no pugui curar un bon psiquiatre. Anim !!

#26 Juanca, Sabadell, 20/11/2015 - 15:20

Este es masista, y si la CUP les ayopa incluso se hace 'masista-leninista'

#25 sid, bc , 20/11/2015 - 15:06

I si cal marxista. Depen d qui mani

#24 botifler1914, CATALIBANIA FA PUDOR, 20/11/2015 - 12:48

Jamás lo hubiera dicho, viéndole en la TV yo lo hacia Joseantoniano....

Ya sois dos "masistas" la Rakosnik y tú.

#24.1 botifler1914, ¿?, 20/11/2015 - 12:49

Lo menos que pueden hacer las vacas que comen en un pesebre es estar agradecidas a su ganadero.