Publicitat
Política · 17 de Gener de 2012. 20:13h.

Franquistes a Tortosa

Unitat contra el Racisme acusa PxC i la formació nega que siguin militants seus

Franquistes a Tortosa

Manifestants amb la bandera franquista, a Tortosa. (Foto: Unitat contra el Feixisme)

Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) ha denunciat la presència de "símbols, banderes i salutacions de caire franquista" en un acte celebrat el passat dissabte 14 al passeig de l’Ebre a la ciutat de Tortosa. En la fotografia surten, juntament a la bandera franquista i una salutació feixista, "la Chus Herrero (primera per la dreta), Delegada Local de PxC a Tortosa i esposa de Jordi Casanova, regidor de PxC en aquesta localitat. També hi veiem la Carlota Sales (segona per la dreta), destacada militant de PxC a Granollers i parella del cap de llista en aquesta localitat, Ricardo Costa Linares".

Segons aquesta plataforma, "altres membres destacats de PxC que varen acudir a la manifestació son: Jesús Fernández, delegat comarcal del Baix Ebre; Germán Ciscar, delegat comarcal del Montsià; Yolanda Homedes, de suport a les delegacions locals; Joel Cuello, delegat comarcal de la Terra Alta; Enrique Villegas, de Publicitat i Propaganda; Gabriel Cèspedes, delegat de les Joventuts Identitàries de les Terres de l’Ebre; Raül Sebastià, de Seguretat; Jose A. Añón, delegat local a la Sènia; així com el seu impulsor Jordi Casanova, regidor a Tortosa".

Fonts de la direcció de Plataforma x Catalunya han assegurat, en canvi, que "la manifestació que és va fer no va estar organitzada per PxC" i que l'acte "no va ser convocat pel partit" i que "era un tema veïnal de la ciutat de Tortosa". "Es cert -afegeixen- que, el nostre regidor de Tortosa va assistir", però asseguren que a la fotografia no hi apareix "cap militant de Plataforma per Catalunya. "Si tinguessin carnet de PxC procediríem a tramitar l'expedient d'expulsió pertinent, com hem fet quan és necessari i com fan tots els partits".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#23 angel, cardedol, 19/01/2012 - 18:38

Vull al PxC perque controlin als immigrants i punt.

#22 georgina vila, granollers, 19/01/2012 - 16:14

Es evident que enoticies es complice total d'aquestes mentires i calumnies contra pxc i de presentar informacio sense contrast....
Quin poc rigor....
Apa ara si q ho tinc clar, pxc ha de tindre algo de cert pq us foteu a sobre d'ells.
Ara compten amb el meu vot i el del meu marit.

#21 CARLOTA, Barcelona, 18/01/2012 - 20:31

no fué convocado por PXC,fué contra la inmigración, no milito en PXC y voy donde, cuando y con quien me de la gana. a quien no le guste que se largue de España.ARRIBA ESPAÑA!

#20 CARLOTA, Barcelona, 18/01/2012 - 20:28

a ver, los de unitat puaj puaj ya me tienen hasta los ovarios. No soy de PXC, no milito, voy por libre, no tengo que justificarme DE NADA, porque no soy ningun politico ni una perroflauta que vive de intimidar a los demás. vive y deja vivir. pero en mi pais, España.

#18 Santi Casadevall, Sabadell, 18/01/2012 - 19:38

Y que pasa?...es un delito ser franquista. Yo tb lo soy y a veces he votado CiU, a veces PP y a veces PxC. Ha se me olvidaba y tb he votado Ciutadans alguna vez. Viva Franco y Viva Anglada, coño !!!