Mas i Wert no se saluden en públic

El president de la Generalitat, Artur Mas, i el ministre d'Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, han coincidit aquest dilluns al sopar de lliurament del Premi Planeta. Aquesta ha estat la primera trobada després de les polèmiques declaracions del ministre, el qual va dir que s'havia "d'espanyolitzar" els nens catalans.

Mas i Wert s'han saludat amb fredor i s'han assegut a la taula presidencial, però no de costat, ja que el president del Grup Planeta, José Manuel Lara ha estat entre tots dos. També hi ha estat el conseller de Cultura de la Generalitat, Ferran Mascarell.

Es dóna la circumstància que Lara també s'ha mostrat contrari a la independència en diverses declaracions públiques en els darrers dies. Fins i tot va dir que en cas de separació d'Espanya la seva empresa hauria de marxar de Catalunya i Mas va respondre que no representava "tot l'empresariat". 

Imatge del sopar
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#14 BEJOTA, BCN, 16/10/2012 - 18:18

SR. Mas:Molts tenim oblidat aixó de pertenya a una tribu.Jo soc espanyol i pro.Els romans ,2000anys enrrera,varen canviar les tribus per provincies romanes i varen entrar a conquerir la peninsula per Catalunya (Barcino ,Tarraco...).

#13 Catalonio, Granollers, 16/10/2012 - 11:12

Si, que es vagin totes aquestes empreses capitalistes. Aixecarem Catalunya amb cooperatives, bescanvi i comerç just. Quan siguem independents i socialistes països com venezuela ens ayudarn i enviaran petroli. Serem la llavor del veritable socialisme.

#12 Cada vez, Mas retratado, 16/10/2012 - 10:50

Ya sabíamos que más iba flojito de inteligencia, pero ahora también sabemos que va flojo en educación: no saluda a presidentes autonómicos, no saluda al rey, ni a Wert... Bueno, tampoco esperábamos demasiado de él. Al fin y al cabo, es sólo un independentista

#11 Carme, Mollerussa, 16/10/2012 - 00:46

Molts espanyolistes tenen arrels en el franquisme, familiars o ideològiques, com el Lara i l'Aznar i ara, però, són defensors de l'actual constitució espanyola, com a garant del "espíritu nacional".

#11.1 Culeamuerte, Las Corts, 16/10/2012 - 09:07

Y otros tienen raices de payeses, pasea ovejas, pasea cabras, recoge uvas, recolecta bolets, sardanistas, etc. Y otros no tienen estudios .... ¿Y Qué?

#10 ciutadà ppcc, Barcelona, 16/10/2012 - 00:26

Agraïment al president Mas per la feina. Avui treballava i ho feia tan bé com sap. Era comèdia inevitable.