Publicitat
Política · 7 de Març de 2010. 18:38h.

"¡Friqui, tu padre!"

L'independentista Santiago Espot replica a un diputat del PP que "això m'ho diu a fora"

El diputat del PP i portaveu del PP a El Prat de Llobregat., Antonio Gallego i el president executiu de Catalunya Acció, Santiago Espot, s'han enganxat en el programa Catalunya Opinia de Canal Català. Espot, en un moment del debat ha dit que "les consultes és un fet únic en la història de la democràcia occidental. No reconegut per nosaltres". A aquesta afirmació, Gallego ha afegit "per friqui".

Llavors s'ha iniciat una discussió dialèctica entre tots dos. El president de Catalunya Acció li ha recordar al diputat del PP que "friqui és votar a un senyor que fa així", en referència a la gest que va fer Aznar a un grup d'estudiants que els va enviar a prendre pel cul. En aquest sentit, ha afegit que llavors són "un milió de friquis, entre els quals hi és vostè".

Gallego ha saltat amb un "¡y tu padre!" i Espot li ha replicat que "això m'ho diu a fora". El diputat del PP al Congrés ha demanat a Carlos Fuentes, conductor del programa, que "no me insulte". Però Espot no s'ha callat: "vostè ha començat parlant de friquis, entre els quals ha citat 300.000 persones".

"Jo he dicho que la consulta és friqui. A ti no te he llamado friqui", ha dit el popular. Però Espot, lluny d'acabar la discussió, ha assenyalat que "més friqui que fer la peineta de l'Aznar no hi ha res i les persones que l'han votat si han de ser friquis doncs ho són".

Gallego i Epsot, en un moment de l'enfrontament
Publicitat
Publicitat

47 Comentaris

Publicitat
#47 Miquel, Sant Boi, 09/03/2010 - 17:11

Per fi un patriota català que dóna la talla. I pobre Gallego, que poca cosa que es veu al seu costat. Visca Espot!

#46 Josep, Lleida, 09/03/2010 - 12:04

Julià el dia que siguem un país lliure i normal, analfabets i immigrants inadaptats com montilla,corbacho,zaragoza,de madre.. que després de 40 anys no encara no s'han integrat hauràn de netejar molts labavos per obtenir la nacionalitat catalana..

#45 Julià, Barcelona, 09/03/2010 - 10:38

Algun dia, quan això sigui un país normal on no es premia la mediocritat i el ploriqueig, la gent com el senyor Espot i el Martí acabaran al lloc que els correspon per la seva formació i la seva capacitat intel·lectual: netejant lavabos.

#44 Martí, Barcelona, 09/03/2010 - 10:13

El que més molesta als colonitzadors espanyols que saquegen la nostra terra és que hi hagi independentistes valents i preparats com Santiago Espot. Algun dia gent com el Sr. Espot acabarà amb tots ells i Catalunya tornarà a ser lliure i plena.

#43 Julià, Barcelona, 08/03/2010 - 22:33

Hi ha un humorista més avall que diu que l'Espot li va parar els peus al del PP "amb elegància". Elegància, diu. Amenaçant amb la violència com un milhomes de barri caspós que segurament ni tan sols va acabar l'EGB...