Publicitat
Política · 17 de Gener de 2022. 22:08h.

Fugida de Ciutadans

Tres regidors de Sitges marxen del partit taronja a Valents

Fugida de Ciutadans

Manu Rodríguez regidor de Valents a Sitges

Els regidors de l'Ajuntament de Sitges, Manu Rodríguez, José Tendero i María Lores han marxat del grup municipal de Ciutadans per passar a formar part de Valents, segons ha explicat el partit en un comunicat.

"El nostre objectiu és governar els nostres municipis el 2023 sota un programa basat en l'atenció a les necessitats de les persones, allunyat de la instrumentalització dels ajuntaments a favor de l'independentisme i on la seguretat ciutadana, l'austeritat, la llibertat individual i el foment de l'economia seran els eixos vertebradors de la nostra proposta", ha manifestat el nou regidor de Valents Manu Rodríguez.

"Després de les incorporacions dels regidors de l'Ajuntament de Barcelona, Eva Parera, Marilén Barceló i Oscar Benítez, Sitges és el primer dels municipis on s'implanta la formació que aspira a ser present als 947 municipis catalans", ha explicat el partit.

L'objectiu de la formació, segons ha manifestat a través d'un escrit, és que "els partits nacionals no pactin amb partits independentistes per obtenir la presidència del govern i que els catalans lleials a Espanya no tornin a ser moneda de canvi abandonats i traïts per partits com el PSOE o el PP quan aquests partits necessiten del suport independentista per governar".

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Marc de Vich, Vich, 18/01/2022 - 19:56

Valent, sin representación en Madrid, que es donde se deciden las cosas, y sobre todo la pasta, no va a atraer a nadie, el espacio de C's esta amortizado y en otras pantallas, lo va a ocupar VOX, incluso el de muchos votantes del PSC, y los antiguos de CIU, visto lo visto incluso la llamada gente del orden de izquierda

#2 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 18/01/2022 - 12:34

Cs se perdió cuando dio el salto a la política nacional. Le hubiera ido mejor "luchar" aquí en casa, primero, y luego afianzarse mucho más (ganaron unas elecciones) El ego de Rivera le llevó al fracaso. Tardarán mucho en volver al panorama (como los del PDCAT) Lo votantes de Cs lo son ahora, pese a quien le pese, a VOX .

#1 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 18/01/2022 - 08:33

... o lo que es lo mismo, de Guatemala a Guatepeor...