Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2018. 16:52h.

Fugida endavant de Torra

Ultimàtum a Sánchez per acontentar als CDR

Fugida endavant de Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra ha ofert al president del Govern espanyol "obrir una negociació per tractar com ha de ser la proposta per exercir l'autodeterminació" i ha advertit que si no es produeix "a partir de novembre l'independentisme no podrà garantir cap mena d'estabilitat al senyor Pedro Sánchez".

"La paciència no és infinita i tanmateix oferim a Sánchez la possibilitat de concretar com vol fer efectiu el dret a l'autodeterminació. No vull sentir a parlar de diàleg si no hi ha voluntat. A partir del novembre l'independentisme no podrà garantir cap mena d'estabilitat al senyor Pedro Sánchez" ha afirmat durant la sessió parlamentària que s'ha fet aquest dimarts a la tarda.

Torra ha manifestat que "la solució no és un nou Estatut" i ha apuntat que "jo no renunciaré al mandat de l'1-O perquè el mandat pertany al poble de Catalunya" durant el debat de política general.

"Vull recordar al president Sánchez que qui posa en risc la convivència és el seu govern, mantenint els presos polítics i exiliats i impedint el dret a l'autodeterminació dels catalans. Cal que Sánchez prengui compromisos ferms i concrets, prou d'amenaces" ha dit Torra. 

El president de la Generalitat també ha lamentat els incidents que es van produir aquest dilluns. "Malauradament aquella celebració es va veure malmesa per uns fets aïllats que espero que no es tornin a produir. El primer d'octubre es va produir a cara descoberta, d'aquesta manera vam vèncer a un Estat autoritari. La mobilització ha de ser radicalment no violenta, com no hem de rebaixar ni un moment la intensitat de la mobilització" ha recalcat.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 catafracto, Barcelona, 03/10/2018 - 09:37

-Hola, buenos días, somos los loqueros... ¿A qué hora quieren que pasemos a recoger al señor Torra?

#21 Sergi, Bcn, 02/10/2018 - 21:49

Tinc pooooor "ironia off"

#20 Don Tancredo , El Carmelo , 02/10/2018 - 21:37

Han abierto ya las puertas de la trena?

#19 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 02/10/2018 - 20:47

El Prusesismo crea empleo Quimet. No vayas a joderla ahora.

Muchas familia dependen de ti.

#19.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/10/2018 - 07:53

Hombre, empleo lo que se dice empleo, poco. Eso sí, buenos sueldos por no hacer nada, a mansalva.

#17 Rogeli, Tornabous, 02/10/2018 - 20:28

Fantasma TORRA !!!.
Va de farol.