La secció local del PSC de Cassà es dissol després de la marxa del seu secretari a la formació d'Ernest Maragall

Fugues al PSC

Cienfuegos -a la dreta-, en un acte amb Geli, en una foto d'arxiu (Foto: Cassàdigital)

L'exprimer secretari de l'agrupació local del PSC de Cassà de la Selva, Eduard Cienfuegos, ha estat escollit com a representant de Nova Esquerra Catalana, la formació d'Ernest Maragall, Gironès.

Segons informa Cassà Informació, a principis d’octubre de l’any passat va deixar la militància al Partit dels Socialistes de Catalunya. Ho va anunciar a través d'una carta oberta en la qual expressava el seu desacord amb la línia política d’aquesta formació. Setmanes més tard es va dissoldre la secció local del PSC de Cassà.

Cienfuegos, juntament amb els exalcaldes de Figueres i Banyoles, Joan Armangué i Joan Solana respectivament, forma també part del consell de direcció del nou partit.

En la seva assemblea constituent, celebrada el 15 de desembre passat a Sitges, es van escollir un total de divuit membres, entre ells, aquests  tres de les comarques gironines.

El cap de setmana passat va tenir lloc a la capital de l’Alt Empordà l’assemblea de la demarcació de Girona per ratificar la coordinadora del partit a cada una de les comarques, on Eduard Cienfuegos va rebre tot el suport com a representant del Gironès.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#15 vaderiure, Tortosa, 25/01/2013 - 08:45

Ni fet expresament ho fan milor per quedar-se sols. Ja només els queda anar esperant, les properes eleccions seran cinquena força política.

I jo ho disfruto. Vols saber que passarà durant el 2013'

http://vaderiure.blogspot.com.es/2013/01/vaticinis-2013.html

#14 Roger, L'H, 24/01/2013 - 21:25

Kina llastima el PSC ha estat historicament un partit coesionador. I ara es desmantela i en el seu lloc apareix un partit com C'S k busca la confrontasio social linguistica i li importa poc com deixi a catalunya mentres segueixi guanyant vots a costa de lodi... I asobre ni tansols son desquerra...

#13 Marc, Granollers, 24/01/2013 - 21:13

La Nova Esquerra Catalana recull l'essència del PSC de Pallach per això tindrà un futur polític prometedor a Catalunya on l'espai polític que ocupa actualment el PSC-PSOE és el mateix que el PP, Ciutadans i UPyD,molts votants del PSC no ens sentim gens representats amb aquesta enganyifa de partit.

#12 Nibey Se, BCN Ciudad Estado, 24/01/2013 - 20:57

A los barceloneses ese tipo de noticias de "extramuros" nos la trae al pairo. Prácticamente nadie sabe donde está Cassà. Ni nos importa.
Free BCN.

#11 Josep, Terrassa, 24/01/2013 - 19:08

Que fotin el camp ben lluny, només faltaria que 15 diputats hagin de fer el que diguin cinc. Que coi s'han pensat aquests apoltronats.