Publicitat
Política · 15 de Desembre de 2011. 12:16h.

Funcionaris a l'assalt

Sindicats intenten accedir per la força al Palau de la Generalitat

Funcionaris a l'assalt

Representants de funcionaris asseguts a l'accés lateral de Palau

Representants de funcionaris han intentat entrar per la força a Palau coincidint amb la roda de premsa prevista avui a les dotze pel conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, i el portaveu del Govern, Francesc Homs, sobre els 759 milions que deu l'Estat.

La compareixença davant els mitjans coincidia amb una protesta a la Plaça Sant Jaume amb els sindicats de funcionaris en plena negociació per les retallades. Un grup d'una dotzena de sindicalistes ha intentat entrar a l'edifici per la porta lateral de Sant Honorat com a mesura de pressió.

Els agents dels Mossos d'Esquadra els hi han impedit l'accés i han decidit aleshores asseure's al terra. L'accés lateral és utilitzat pels mitjans de comunicació per accedir a la sala de premsa i també pel personal administratiu i alts càrrecs de Palau.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#21 Fora, Girona, 16/12/2011 - 14:18

Com pateixen els sindicats. Pobrets. Alliberats de treball pero cobrant . El mercat és el que regula els contractes. Fan una feina inútil. Ben callats amb el tripartit. La vaga només la poden fer els funcionaris (són molt valents) però els altres no volem que la nostra empresa s'ensorri.

#21.1 Laura, barcelona, 16/12/2011 - 16:34

igual que los liberados de las empresas privadas...también cobran. Las huelgas son para defender los derechos de los TRABAJADORES y nadie quiere que la empresa que nos da de comer cierre, pero es que algún día a lo mejor lo que te dan no te llega ni para comer, entiendes?¿?

#20 El cordovès, no sé si el torero o l'expres ..., Del carrer nicaragua. . , 16/12/2011 - 13:36

Xavier perdona vaig anar a dormir, els teus comentaris fan venir son.No t'has adonat que em refoten les "escales", no t'adones que t'has ficat en un embolic i sobre pixes fora de test.
.../...

#19 xv1918, BCN, 16/12/2011 - 06:57

Hi tracto sovint amb l'adminstració i us puc assegurar que en bona part intenten justificar els seus llocs de treball fent veure que fan més feina posant més traves a l'administrat ). Un permís d'obertura es pot tornar etern i els polítics ja poden anar cambiant lleis i fer reformes.

#18 xv1918, BCN, 16/12/2011 - 06:51

Amb la crisis els treballadors de l'administració encara treballen pitjor, proben de posar més traves, per dir "veus, si retalles o em fas fora, el servei se'n ressent". Es a dir vaixen el rendiment a posta. Una empresa normal intentaria fer la mateixa feina provant de millorar la gestió i es treur

#17 xv1918, BCN, 16/12/2011 - 06:47

El problema és que l'administració hauria de funcionar com una empresa privada i treure'l privilegis. No pot ser que un treballador tingui el lloc assegurat "ad-eternum. El problema és que si retalles o redueixes personal innecessari ells (la majoria, no tots) encara proben de treballar pitjor.