Publicitat
Política · 4 de Juny de 2018. 12:01h.

Funcionaris agraïts

Treballadors de la Generalitat reben els nous consellers amb aplaudiments

Treballadors del Govern han rebut entre aplaudiments els nous consellers que aquest dilluns han ocupat els seus respectius despatxos, després que prenguessin possessió del càrrec aquest passat dissabte. Funcionaris i personal de la Generalitat s'han concentrat a l'entrada dels respectius Departaments per ovacionar els nous consellers i rebre'ls amb llaços i rams grocs, així com amb pancartes de “llibertat presos polítics”.

El conseller d'Acció Exterior, Ernest Maragall, ha entrat per primera vegada en el departament des que va assumir el càrrec, on ha destacat que pretén “garantir, enfortir i ampliar la presència, el reconeixement i la dignitat de Catalunya i les seves institucions a Europa i el món”. També ha insistit en la necessitat de recuperar les delegacions de la Generalitat en l'exterior i el Diplocat -organismes dissolts pel 155-. “Avui recuperem la vida. La qüestió és saber si els que ens quedem aquí sabrem donar sentit a aquesta vida que avui recuperem”, ha assenyalat.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assenyalat que “hem de revertir també els efectes del 155, hem de tirar endavant una agenda modernitzadora del país amb valors republicans”. “Avui és el primer dia sense el 155. Avui comencem a treballar en la gestió quotidiana dels temes que són competents d'aquest departament. Temes importantíssims: aquest és el departament de l'habitatge, del transport públic, del medi ambient”, ha indicat.

jorda.jpg

Per la seva banda, la consellera d'Agricultura, Teresa Jordà, ha declarat davant els mitjans de comunicació que “la vida continua malgrat haver-hi 155”. “La prova evident que això ha passat és que aquí -Departament d'Agricultura- han aguantat d'una manera ferma, em consta i sé, enyorant la consellera Serret”. Jordà ha contactat amb l'exconsellera del ram, Meritxell Serret, i té previst viatjar aquest dimarts a Brussel·les per reunir-se amb ella.

El nou vicepresident i titular d'Economia, Pere Argonès, s'ha fotografiat al costat d'una fotografia d'Oriol Juqueras col·locada a l'entrada del Departament que comptabilitza els dies que fa que l'exvicepresident és a la presó. “Ara no venim a substituir cap delegat del govern espanyol, sinó que fem el relleu amb els consellers suspesos pel 155”, ha assegurat.

Mentrestant, personal de la coselleria de Justícia han rebut la nova titular, Ester Capella, amb aplaudiments i fent una gran rotllana per formar un gran llaç groc. Mentrestant, la consellera de Cultura, Laura Borràs, ha manifestat que es reunirà amb els treballadors “per agrair la feina que s'ha fet des dels servidors públics per travessar aquest període tan dur que ha estat l'aplicació de l'article 155”.

verges.jpg

Pel que fa a la consellera de Sanitat, Alba Vergés, ha estat rebuda amb pancartes per la república i la llibertat dels presos polítics i un ram de flors grogues. "Venim a començar a treballar per la gent, per tothom, a governar per a tothom, per la vida de totes les persones, catalans i catalanes, i amb fraternitat per les d'arreu de l'estat espanyol”, ha afirmat.

Entre aplaudiments, personal del Departament de Treball ha donat la benvinguda al nou titular del ram, Chakir el Homrani, qui ha fixat com un dels principals objectius crear “ocupació de més qualitat, no tan estacional, que permeti tenir un projecte de vida digna”.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#36 luzbell, barcelona, 05/06/2018 - 17:34

jajaja, el que se mueve no sale en la foto, conozco alguno de los que ha salido a recibir al de la raza superior que le queda poco para jubilarse y ha estado toda la noche vomitando.

#35 CATA...QUEEEE, Montcada i Reixac, 05/06/2018 - 15:38

Los y las pelotas rastreras...pilonéras con el que esté...

#34 La Mare Superiora, Saint Kitt and Nevis, 05/06/2018 - 14:52

Francu Francu Francu...ai no,que això ho deia l´avi de la Rovira jijijijjjj.Bé,i molts altres que després va coneíxer el meu marit a CDC jijijijjj.

#33 botifler1914, Sinitaca, 05/06/2018 - 12:28

Estomagos agradecidos.

#32 Barretina a rosca, Black hole, 05/06/2018 - 11:29

Que buenos lacayos para tan mal Señor.

¡Esto no lo había visto nunca ni pensaba que lo pudiese ver!
¿Aplaudir a tu jefe? Estos funcionarios del "chupe y rechupe" de la Generalitat no saben ni lo que es un jefe.