Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2018. 10:15h.

Funcionaris del Parlament a favor de Forcadell

Treballadors, diputats, membres de la Mesa i del Govern reten homenatge a l'expresidenta de la cambra empresonada

Funcionaris del Parlament a favor de Forcadell

Treballadors, diputats, membres de la mesa i del govern i el president, Roger Torrent, han participat aquest matí a la concentració convocada per l’ADIC per donar suport a la presidenta Carme Forcadell. Avui fa un any que Forcadell va passar la primera nit a presó, quan encara exercia el càrrec de presidenta. En el seu discurs, Torrent ha demanat “no tancar els ulls davant la injustícia”.

 “Avui que ens sent malgrat l’espessor de les parets, moltíssimes gràcies presidenta Forcadell per tanta dignitat”, ha afirmat el president. Torrent ha destacat l’estima que els treballadors de la cambra tenien i tenen per Forcadell, de qui ha dit que “és innocent” i que “l’únic que ha fet és exercir amb responsabilitat la seva tasca i defensar els drets fonamentals”.

09112018adic4mail.jpg


“És innocent com la resta de presos i preses i exiliats i exiliades que són víctimes d’una injustícia inacceptable”, ha dit. “La presidenta Forcadell sempre deia: no tanqueu els ulls davant la injustícia, no podem fer veure que no existeix. Li devem a ella, ella que ara n’és víctima. Seguirem treballant tant com calgui fins que presos i exiliats siguin lliures”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#15 Cajonacona, Barcelona, 10/11/2018 - 00:41

Los funcionarios en el desempeño de nuestras funciones como servidores públicos somos apolíticos. Existe un régimen disciplinario fantástico para aplicarnos. Un mes o dos de suspensión de empleo y sueldo cura todas las ganas de no ser imparciales. Aplicarles ya el régimen disciplinario. Mano de santo !!!

#14 Macho Ibérico, Hispania, 09/11/2018 - 19:43

Si me ponen un sueldo, yo me manifiesto con ellos....

#13 opinador, Barcelona, 09/11/2018 - 18:48

no sólo vergonzoso sino que entra dentro del ámbito del expediente disciplinario y la denuncia ante el juzgado

en el ámbito privado cada cual puede hacer lo que quiera dentro de la legalidad, pero los funcionarios son empleados públicos que se deben al conjunto de los ciudadanos y el principio básico del funcionariado es la independencia

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 09/11/2018 - 17:51

Son una gran familia, els fills putatius de Pujol. Allo que ell anomena vanitosament la seva obra de govern, el seu exercit de terracota, les 200.0000 families que apuntalen el regim i que surten disciplinadament a omplir carrers, places i avingudes a toc de corneta quan la patria els hi ordena.

Els fills i els nebots de les tietes a les que tan

#12.1 Carlos Gomez, besti mab forma humana, 10/11/2018 - 01:27

Natruralment es a toc de gralla.

Es que no puc dissimular l´odi que li tinc aquest maleit i insofrible instrument.

#11 iñigo, castelló, 09/11/2018 - 17:47

Bravo por la neutralidad funcionarial y por el paraíso que sería la república catalana (sarcasmo)