Publicitat
Política · 17 de Juny de 2014. 16:46h.

Funcionaris espanyols controlen les xerrades de la CUP a l'estranger

Durant la gira per explicar el procés a l’Argentina, Bolívia, l'Equador i Veneçuela

Funcionaris espanyols controlen les xerrades de la CUP a l'estranger

Arrufat, durant la roda de premsa

El diputat de la CUP, Quim Arrufat, ha assegurat que funcionaris espanyols controlen les xerrades que ha fet la formació en diferents països d’Amèrica Llatina. La CUP, en efecte, va iniciar una gira el passat mes de febrer per diferents països com l'Argentina, Bolívia, l'Equador i Veneçuela.

“En els viatges internacionals que hem fet per explicar el cas català hem tingut de forma més o menys constant o present els cossos diplomàtics espanyols en forma d’enviats o de funcionaris d’aquestes ambaixades en els actes que hem fet públics i en l'abans i el després de visites a parlaments regionals o nacionals o a cancelleries”, ha explicat. 

“Els hem tingut perquè ens ho han explicat aquests propis responsables polítics d’altres països i perquè els hem tingut prenent nota i gravant als actes públics”, ha afegit en roda de premsa aquest dimarts al Parlament.

En concret, ha explicat que la darrera vegada va ser a la universitat FLACS d’Equador. “Ningú no entén com van a una universitat a una altra punta del país tres o quatre funcionaris de l’ambaixada espanyola a copiar totes les frases i gravant en veu la xerrada”. “No en tinc ni idea si és el CNI o no, però tres o quatre persones de l’ambaixada amb americana genera una situació d’anormalitat”, ha dit. 

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#30 julian, bcn, 18/06/2014 - 17:58

Visto que en Europa ya no les hacen ni caso, los estelados buscan el apoyo de África y Sudamérica.
Es esta la alianza que nos espera en caso de independencia. ? Quien paga el viaje?

#29 Marcel, Vilafranca, 18/06/2014 - 13:03

Ostres els espanyols del fòrum continuen amb el seu discurs "d'alt nivell".
Amb vosaltres això és cada cop més senzill hehe

#28 Casper, Bcn, 18/06/2014 - 06:36

Será palurdo, se dice " funcionarios de España", este filobatasuno manipulando con las palabras, cretino. Que eres tan español como la espardeña o la castañuela.

#27 Juan, Palma, 17/06/2014 - 22:12

¿y...? ¿cual es el problema?

#27.1 Miquel, Banyoles, 17/06/2014 - 22:54

No hi ha diners per menjadors escolars i per les llistes d'espera i n'hi ha per enviar als funcionaris a fer turisme i enviar informes de gent que no fa res més que expressar les seves idees.
Si no veus on és el problema el problema el tens tu.

#27.2 Casper, Bcn, 18/06/2014 - 06:39

Expresar? dirás vomitar sus ideas, seguro va con el cuento del imperio, el exterminio indígena y la imposición del cristianismo. El capullo este que desciende de negreros de Premia de Mar, que hicieron fortuna con la trata de esclavos o de traficantes de tabaco de la Seo de Urgel.

#27.3 jorpuro, Albinyana, 18/06/2014 - 09:21

Com el Vidal-Quadras, vols dir?

#26 Jordi Romaguera, L´Hospitalet de Llobregat, 17/06/2014 - 21:34

Si van a l´estranger doncs ja saben de què parlaran. Si diuen que volem la independència, doncs els funcionaris ja han de suposar què els diran.Quan passin l´informe els receptors ja han de preveure què han dit. No entenc què es pensen que diuen.