Publicitat
Política · 8 de Juny de 2018. 12:35h.

Funcionaris estripen fotos de Soraya, Millo i Montoro

Treballadors públics de la Generalitat celebren la fi del 155

Funcionaris estripen fotos de Soraya, Millo i Montoro

Una vuitantena de funcionaris de la Generalitat dels departaments d'Exteriors, Presidència, Governació i Cultura s'han concentrat a les portes del Palau de la Generalitat, han estripat i llençat a una paperera fotografies de Soraya Sáenz de Santamaria, Cristóbal Montoro i Enric Millo per celebrar la fi de l'article 155.

Els manifestants portaven una pancarta on es podia llegir "llibertat presos polítics, us volem a casa", amb un llaç groc. Han cridat "la repressió no és la solució", "són ostatges, no són presos", "us volem a casa, ni exili ni presó". També han cantat els Segadors, a més de cridar "Visca Catalunya lliure".

Els funcionaris de diferents conselleries es venen concentrant els divendres a diferents edificis de la Generalitat, per reclamar la "llibertat dels presos", i ho continuaran fent.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#21 José Hucha, Tabarnia del Llobregat, 09/06/2018 - 11:34

VALIENTES¡¡¡¡ Madre mía que valor rompiendo fotitos...De dónde han sacado a estos héroes???.....Bueno pues así está el patio. Cuatro alienados untados rompiendo fotos....

#20 Joan del Bages, Manresa, 08/06/2018 - 22:23

Un empleat públic, tingui la ideologia que tingui, ha de ser neutral en l’exercici de les seves funcions i si té respecte pels administrats, en els seus actes públics. Patètics aquests 80 indignes de la funció pca. i covards, perquè ho fan ara que el PP no governa. S’imaginen a 80 empleats pcs de l’Ad. Central de l’Estat estripant fotos de

#18 Yopyop, Tabarnia, 08/06/2018 - 20:32

Catalunya es una performance continua: fotos trencades, llibres cremats, retrats boca abaix, marxes de torxes, mosaics humans, cremada de banderes espanyoles, llacets, banderes als balcons i fasanes publiques, cartells de democracia, aturades de autobus L155, bufandes grogues, caretes de Puigdemont, crits de llibertat minut 17:14, caceroles,vagues

#13 catafracto, Barcelona, 08/06/2018 - 16:19

Han tenido que rebuscar en CUATRO Consejerías para juntar a OCHENTA "funcionarios" que no tienen nada mejor que hacer... ¡Juas, juas!

#12 M, Sabadell, 08/06/2018 - 15:10

Son como críos rompiendo cromos repetidos, ya están contentos y realizados por el día de hoy con esta heroica y arriesgada gesta.