Política · 7 de Juny de 2018. 12:54h.

Funcionaris indepes

"Llibertat presos polítics" a dependències de la Generalitat

Funcionaris indepes

Diverses dependències de la Generalitat de Catalunya tenen cartells a favor de la llibertat dels presos i el retorn dels presos a l'estranger, en contra del 155 i també s'han col·locat llaços grocs.

A Medi Ambient han omplert el primer pis amb cartells amb el lema "llibertat presos polítics" tal com mostra un vídeo al qual ha tingut accés e-notícies. A més, han penjat un llaç groc de grans dimensions a la part superior de l'ascensor.

El vídeo també mostra alguns cartells a favor de la "llibertat dels Jordis" i un altre amb la imatge del president de la Generalitat Carles Puigdemont i els exconsellers a la presó i a l'estranger, l'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell i l'exdiputada de la CUP Anna Gabriel.

Aquest darrer també està col·locat a l'entrada del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, on també hi ha dues pancartes en contra de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució i a favor de la "llibertat dels presos" i el "retorn dels exiliats". "Stop repressió política i Social. Respecte a la voluntat del poble català", demana.

llacgr.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#14 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 08/06/2018 - 09:46

Aquests funcionaris referits, com servidors pùblics que son, tenen el mateix tracte amb la ciutadania independentista i la que no ho és?
El llaç groc a les dependències de la Generalitat, recorda les tenebroses fotografies de Franco i Jose Antonio a les escoles pùbliques.

#13 botifler1914, Sinitaca, 07/06/2018 - 18:06

Es su Generalitat, su TV3, su republica, sus presos y su mierda de pruces.

#12 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 07/06/2018 - 15:34

Son com una gran familia, els fills putatius de Pujol. Allo que ell anomena vanitosament la seva obra de govern, el seu exercit de terracota, les 200.0000 families que apuntalen el regim i que surten a omplir places i avingudes a toc de corneta quan la patria els necesita

I que com bons minyons estan sempre a punt . Oi Carme ?

#11 M, Sabadell, 07/06/2018 - 15:23

Cada vez queda mas claro que toda su ideología, hoja de ruta y plan de acción, solo consiste en colocar pegatinas, pancartas y lacitos.
Como estrategia es bastante inocente, cutre y aséptica.

#10 Alejandro, Barcelona, 07/06/2018 - 15:04

Que las criaturas caigan en el adoctrinamiento tiene su lógica por su inmadurez pero, que estos ADULTOS, se supone que maduros, también caigan en ese adoctrinamiento, o se dejen adoctrinar a sabiendas, eso ya es mucho más grave y no tiene excusa posible.