Publicitat

Simulen un contacte sexual abans de robar el rellotge

"Furts amorosos"

La Policia Nacional ha detingut sis persones d'un grup criminal especialitzat en "furts amorosos" a Barcelona i València acusats de robatori amb força, robatori amb violència i furt. El modus operandi del grup criminal era que una o dues dones s'aproximaven amb qualsevol pretext a la víctima per buscar contacte físic i sostreure el rellotge de luxe o les joies.

Les dones "s'aproximen amb qualsevol tipus de pretext -ja sigui sol·licitar una direcció o oferir relacions sexuals- amb l'objectiu d'arribar al contacte físic i arrabassar el rellotge o les joies per a posteriorment escapar-se".

Al grup, format per tres homes i tres dones se li atribueix la comissió de 13 delictes contra el patrimoni a Santa Cruz de Tenerife, València, Alacant, Múrcia i Sevilla. Els detinguts formaven part d'una organització delictiva de caràcter itinerant.

En un dels registres que ha dut a terme la Policia s'ha pogut recuperar un rellotge de luxe valorat en 25.000 euros que ja ha estat tornat al seu legítim propietari. En els registres s'ha intervingut una gran quantitat d'objectes de valor, sis rellotges de luxe, joies, telèfons mòbils d'alta gama, ordinadors portàtils i més de 4000 euros en metàl·lic.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 pepeluis, LLEIDA, 10/08/2019 - 09:35

TOTS SABEM QUIN IDIOMA PARLEN AQUESTS DELINQÜENTS.