Publicitat

Recoder no repetirà com alcalde de Sant Cugat i vol “participar en un govern de Catalunya"

Futur conseller?

Recoder, amb Fuentes, durant l'entrevista

L’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Lluís Recoder, ha anunciat en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que no es pensa tornar a presentar com a candidat a l’alcaldia de la seva població a les eleccions municipals de l’any que ve. Recoder ha dit que ha pres aquesta decisió “amb temps i amb independència de quin sigui el resultat a les eleccions al Parlament de Catalunya en què, per descomptat, espero que es produeixi el canvi polític que representa Artur Mas i CiU, i jo faré tot el que tingui al meu abast” perquè això passi.

L’alcalde de Sant Cugat ha assenyalat que tres mandats són suficients, que ha cobert una etapa i que ara toca el relleu. Lluís Recoder, que ocuparà el número 8 a la llista electoral de CiU a les eleccions del 28 de novembre, ha explicat que li atrau la possibilitat d’incorporar-se a un govern encapçalat per Artur Mas. “El senyor Artur Mas m’ho ha d’oferir, m’ho ha de proposar”, diu Recoder, que confessa que encara no han parlat d’aquesta qüestió.

“A mi em faria il·lusió perquè soc una persona que està en política des de fa molts anys, que tinc idees, que tinc ideals, que tinc projecte pel país”. Lluís Recoder, que és alcalde de Sant Cugat del Vallès des del 1999, ha afegit que li agradaria “participar en un govern de Catalunya que doni a aquest país la sacsejada que necessita”.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 Xavi, Valldoreix, 10/09/2010 - 09:54

DAVID: JO NO DIC QUE HO HAGI FET MALAMENT A ST. CUGAT. JO QÜESTIONO LES SEVES FORMES DINS EL PARTIT, NO VAL TOT A CANVI D'ACONSEGUIR TREURE-LI EL LLOC AL MAS. ALS PARTITS HI HA UNS CODIS ÈTICS Q ELL NO RESPECTA. NO ÉS BONA GENT CREIEU-ME.

#10 Ignacio, Barcelona, 10/09/2010 - 00:42

jo mai voatare a CIU, pero en Recoder es una persona d'una peça, honrat i molt bon politic. M'agrada la seva siceritat...sens dubte es un valor en alça i espero que lideri CIU algun dia!

#9 David, Sants, 09/09/2010 - 13:00

Xavi, ¿estás de acuerdo contigo mismo?. Es curioso que tu alter ego Sergi también escriba en mayusculas. Por cierto, de muy mala educación en internet. ¿Tan mal lo ha hecho este señor en Sant Cugat?

#8 Xavi, Valldoreix, 09/09/2010 - 08:49

ESTIC D'ACORD, NOMÉS VOL EL LLOC D'EN MAS I TOTS ELS SEUS MOVIMENTS SON EN AQUEST SENTIT, SERIA MOLT LEGÍTIM SI HO FES D'UNA FORMA ÈTICA I MORALMENT CORRECTE, PERÒ FA ANYS QUE NO ESTÀ SENT AQUESTA LA SEVA ACTITUT. EM TRANQULITZA PENSAR QUE EL TEMPS POSA A TOTHOM AL SEU LLOC.

#7 Joan, Mataró, 09/09/2010 - 08:44

Santcugatenc: sento recordar-te que la gran obra de Sant Cugat no l'ha fet en Recoder la va fer l'anterior alcalde JOAN AYMERIC tb de CIU 1987-1999, el Recoder s'ha limitat a executar els projectes que ell va impulsar i a seguir l'estela que ell va deixar.