Publicitat
Política · 3 de Març de 2011. 10:47h.

Gaddafi té 6.500 hectàrees en un poble de la Costa del Sol

El Ministeri d'Economia investiga si el dictador libi també disposa de comptes o actius financers

Gaddafi té 6.500 hectàrees en un poble de la Costa del Sol

José Luis Rodríguez Zapatero, amb el dictador de Líbia, Muammar al Gadafi, el passat mes d'octubre a Trípoli

El dictador de Líbia, Muammar al-Gaddafi, té una extensió de 6.500 hectàrees a Benahavís, un poble de la Costa del Sol situat a 7 km de la costa entre els municipis de Marbella i Estepona.

Segons informa La Vanguardia, el Govern espanyol ha decidit congelar la finca. La mesura implicarà que no es podrà fer ús de la propietat d'aquesta finca tot i que el terreny està escripturat a nom d'un banc públic libi, el Lybia Foreign Bank.

Es tracta d'una mesura preventiva, segons han explicat fonts del Ministeri d'Afers Exteriors, "fins que s'aclareixi la situació", i en aplicació, en tot cas, de les resolucions de l'ONU i la Unió Europea per bloquejar els béns del dirigent libi a l'estranger.

Aquestes fonts han afegit que també el Ministeri d'Economia està investigant si el líder libi disposa de comptes o actius financers a Espanya, que també serien congelats.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Carles, Sant Just, 03/03/2011 - 11:33

Semblen un parell de maricones. El dia que marxis ZAPATERO, ja sortirà la merda que portes al darrere. T'has venut als àrabs, i has deixat Espanya feta una merda. No tens vergonya encara de continuar com a President. INÚTIL.