Publicitat

El PSOE només pujaria dos punts en cas d'eleccions, segons el CIS

Gairebé tot igual

El PSOE milloraria els seus resultats, si ara hi haguessin eleccions, i superaria el 40 per cent d'intenció de vot directe. Tot i això, només milloraria dos punts, insuficients per obtenir la majoria absoluta. Així es desprèn de l'últim baròmetre del CIS, corresponent al juliol, que s'ha conegut aquest dimarts.

El PSOE milloraria gairebé dos punts la intenció de vot directa de l'anterior baròmetre i aconseguiria el 41,3 per cent del vot emès. Triplicaria, a més, el vot del PP, que obtindria el 13,7 per cent del vot emès.

Ciutadans tornaria a quedar en tercer posició, amb un 12,3 per cent del vot emès, i Unides Podem continuaria sent la quarta força del Congrés dels Diputats. L'enquesta del Centre d'Investigacions Sociològiques es va fer a principis de juliol, dies abans, per tant, de la investidura fallida de Pedro Sánchez i de la manca d'acord entre el PSOE i Unides Podem per governar en coalició.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 joan, manresa, 30/07/2019 - 16:57

El Casal,16,40 h..---Miri Sr.Sanchez...,qui va devant va devant...,i dos punts son dos punts...,i si Vosté sap explicar be..,i perquè de com estem..,pot pujar quatre punts mes...,i te a tocar la mayoría absoluta...,i recordi...,val mes sol que mal acompanyat...,Vosté i el PSOE son el mur de contenció de mals aires que ens envolten.Eleccions YA...