Publicitat
Política · 12 de Març de 2014. 18:32h.

Gallardón esquiva les protestes a Esade

El ministre arriba una hora abans per evitar ser increpat pels manifestants

Diferents col·lectius socials han convocat una protesta davant la porta d’Esade. Gallardón, que analitza els projectes del Govern espanyol en l'àmbit judicial i els seus objectius en la jornada Law School organitzada per Esade i la Fundación Faes a Esade, ha arribat un hora abans del previst per evitar la protesta.

A les portes de l’acte unes tres-centes persones de col·lectius d’advocats, funcionaris de Justícia, feministes, ‘iaioflautes’, el 15-M i d’altres moviments socials han cridat "Gallardón dimissió” o “si no hi ha justícia no hi pau”.

També s’ha vist una pancarta amb el lema “avortament lliure i gratuït”. Els Mossos, abans de l’acte, ja havien blindat les portes del centre amb tanques de seguretat per evitar incidents amb el ministre. 

Imatge de la protesta contra Gallardón

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Cèsar De Lucas Ivorra, Sant Joan D´Alacant, 14/03/2014 - 17:05

És veritat que la reforma del senyor Gallardon està sent polèmica però a la millor ESADE no és el millor context per a protestar contra aquestes mesures.Tal volta és més adequa,t tindre en compte a l´ escola d´ESADE parlar de l´atur nacional i quines poden ser les solucions a aquest problema,

#2 Koan, Sant Oleguer, 13/03/2014 - 03:34

200 persones per ser generosos.

#1 Kropotkin, Vic, 12/03/2014 - 19:34

Catalanes, realmente estamos patidifusos: ¿por qué queréis un país nuevo, pudiendo vivir en uno gobernado por los herederos del franquismo?...jua, jua...os dejo, q sale el Rivera en Intereconomía...mejor hundidos!