Publicitat
Política · 19 de Gener de 2015. 23:12h.

'Ganivetades' a CDC de Tarragona

Albert Abelló desplaça la diputada Victòria Forns com a alcaldable

'Ganivetades' a CDC de Tarragona

Una imatge de Victòria Forns (Foto: Facebook CDC Tarragona)

El Comitè Executiu Local (CEL) de CDC de Tarragona ha proposat Albert Abelló com a candidat per a encapçalar la llista de CiU a les eleccions municipals del 24 de maig. El pròxim pas serà que l’Assemblea local de CDC ratifiqui la candidatura i es presenti oficialment.

Abelló desplaça d’aquesta manera a la fins ara alcaldable i diputada al Parlament, Victòria Forns. En la reunió extraordinària del CEL la candidatura d’Albert Abelló ha obtingut 16 vots, davant dels 12 que ha aconseguit la presentada per Forns. També hi ha hagut 1 vot nul i 1 en blanc.

El president local de CDC a Tarragona, Jordi Sendra, ha destacat la rellevància d’aquesta votació, que ha qualificat com un “exercici de democràcia interna” del partit, que ha permès que cada candidat hagi exposat el projecte de ciutat i l’hagi pogut defensar davant del Comitè.

Sendra ha afirmat que “els militants són els qui tenen i han tingut la veu i la darrera paraula”. “Ara ens posarem a treballar per explicar aquest projecte i aconseguir que sigui el més votat en les eleccions del maig”, ha afegit.

Sobre el projecte d’Abelló, el responsable de CDC a Tarragona ha dit que és una “candidatura revulsiva i una opció real de govern”, assenyalant que la intenció del partit és “treballar junts per tirar endavant un  projecte que porti un canvi polític a la ciutat, liderat per Abelló” i ha apostat per “integrar-hi a tothom perquè tots som necessaris”.

Per la seva part, Abelló ha ressaltat també “l’exercici de democràcia interna” que ha tingut lloc aquest dilluns al comitè local, apuntant que està “molt satisfet” del resultat, però ha recordat que ara cal que l’assemblea el ratifiqui com a candidat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Alvocat, Tgn, 20/01/2015 - 22:58

Rubiooooo, comença a buscar feina!

#3 Torrecollons, Reus, 20/01/2015 - 16:27

Democràcia interna? Davant del Comitè Local. I la militància, que?

#2 JJ, BCN, 20/01/2015 - 08:23

El PRIMER objectiu de qualsevol politic es pujar, assegurar-se el lloc....
DESPRES, mira, si hi ha sort, potser algun te mes sensibilitat i interes en fer les coses be. Pero queda clar que aixo va al darrera.
Arixo mateix ho estem veient en el bodevil independentista.

#1 Carlod Gomez, Bcn, 19/01/2015 - 23:34

El barco se hunde. Y como no hay salvavidas para todos ahora se trata de tu madre o tu padre, o uno mismo.
El mar esta muy bravo y la patria tan exhausta que ya no da mas de si y ya no se puede salvar ni a ella misma.
Las banderas ya no van a dar de comer y ademas no flotan.