Publicitat
Política · 3 d'Abril de 2019. 18:28h.

Ganivetades a Ciutadans

El partit expulsa els regidors de Reus i aquests es neguen a tornar l'acta

Ganivetades a Ciutadans

Roda de premsa de C's a Reus

Enfrontament total entre la direcció de Ciutadans i els quatre regidors del partit a l’Ajuntament de Reus (Baix Camp). Aquest dimecres, la comissió de Règim Disciplinari del partit ha informat de l’expulsió dels regidors Juan Carlos Sánchez i Guillermo Figueras. Els altres dos regidors, Pepa Labrador i Damián Morales, ja havien decidit donar-se de baixa voluntàriament.

És la manera com el partit ha resolt l’expedient disciplinari que tenia obert contra els regidors, que estaven suspesos de militància de forma cautelar. Un cop tots fora de la formació, des de C’s han demanat que tots ells deixin l’acta de regidor, esgrimint la carta ètica que signen tots els càrrecs públics d’aquest partit.

Els regidors, però, han respost que seguiran sent regidors fins que acabi el mandat, a finals de maig, ja que creuen que es deuen als seus votants. En una nota enviada als mitjans, els ja exregidors de C’s a Reus troben d’un “enorme cinisme” que el partit els reclami l’acta apel·lant a la carta ètica, afegint que “són els càrrecs de l’estructura organitzativa els que menys ètica han demostrat”.

El divorci entre els regidors i el partit ve de lluny. Fa unes setmanes, el portaveu de la formació a Reus, Juan Carlos Sánchez, va anunciar que no repetiria com a cap de llista a les municipals d’aquest 2019 i ho va atribuir a una purga de la direcció nacional perquè va denunciar, per via interna, unes “suposades irregularitats” d’un alt càrrec del partit.

Sánchez va afegir que, després de fer aquesta denúncia, se’l va expulsar de la llista municipal. El partit va posar una gestora al capdavant de l’agrupació local de Reus, cosa que va provocar la protesta dels altres tres regidors del partit taronja. Per aquesta raó, se’ls va obrir un expedient disciplinari i se’ls va suspendre cautelarment de militància.

Ja expulsats del partit, els regidors de C’s no s’han mossegat la llengua, i han carregat contra la cúpula de la formació, assegurant que “han pervertit la democràcia interna del partit” i que “només volen a persones al seu servei que no qüestionin cap de les seves ordres”. En declaracions als mitjans, fins i tot han titllat de “dictatorial” l’actitud de la direcció nacional.

Els membres de l’executiva cessada de C’s a Reus, per la seva banda, han apuntat que es reserven l’opció de prendre les mesures legals que considerin oportunes per la vulneració dels seus drets fonamentals com a afiliats i membres de l’executiva.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Mika i Moto, Queralbs sur Pujol, 03/04/2019 - 23:18

C's tiene un problema: ser una terminal de SOROS

#1.1 pepe, andorra, 04/04/2019 - 12:23

si, nunca imagine q la masoneria fuese utilizada como herramienta por parte de Soros y Rockefeller. Gracias a estos dos señores, he descubierto q la masoneria es un instrumento q vende sus influencias en el poder al mejor postor.