Publicitat
Política · 8 de Gener de 2019. 21:41h.

Ganivetades indepes

Bernat Dedéu contra Sergi Sol a TV3

Bernat Dedéu retreu a l’excap de comunicació de vicepresidència, Sergi Sol, que demani ara “tocar de peus a terra” per eixamplar la base social de l’independentisme, quan abans es mostrava disposat a treure Oriol Junqueras “al balco de la Generalitat amb un ganivet” perquè proclamés la independència.

“Jo tinc memòria. Jo he estat en un lloc on el Sergi Sol m’ha dit que si Junqueras no feia la independència ell mateix el trauria al balcó de la Generalitat amb un ganivet. Això ho han vist aquests ulls en una taula d’un restaurant, i ho han escoltat aquestes orelles”, va assegurar Dedéu aquest dilluns a TV3, en resposta a un article de Sergi Sol titulat “El càncer de l’independentisme”.

L’excap de comunicació de Junqueras critica la “cridòria de milhomes” i les “consignes abrandades d’akelarres patriòtics” perquè “només encenen els més entusiastes i els allunyen de la resta del país”. “Tocar de peus a terra és imprescindible per avançar. Tota actitud que no serveix per sumar ha de ser descartada ‘de facto’”, argumenta.

Davant d’això, el filòsof i escriptor recorda que aquesta tesi era la que Sol esgrimia “quan criticava els convergents”. “Jo li he sentit dir que els convergents són uns cagats, que nosaltres som els que anem de cara a barraca”, assevera el tertulià de TV3, alhora que accepta que hagi canviat d’opinió però considera que “hjas de recordar el que tu deies fa mig any, un any”.

“Esquerra vol substituir la Convergència de tota la vida? Fantàstic. Llavors que ERC faci un congrés, que consulti les seves bases programàtiques amb la seva militància, i vagi a eleccions, que és el que fan els països normals. O és que no havíem de votar sempre?”, conclou Dedéu.

sol.jpg

Bernat Dedéu
Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Cata...queee, Montcada i Reixac, 09/01/2019 - 14:11

Bernat...tienes los dias contados en los medios rastreros del secesionismo burgues...

#13 Pepet, Sabadell, 09/01/2019 - 13:04

Tanta feina que podria fer en fachin a l'Argentina!
Tenim uns quants argentins que, amb els problemes que hi ha a l'Argentina, venen aquí a solventar els nostres problemes; potser que els hagin fotut fora del seu País.

#12 Menjamela Grandi, Anapurna, 09/01/2019 - 11:07

No hay pienso para tanto borrego.

#11 Kropotkin, Vic, 09/01/2019 - 10:09

Pobre Fachin, se le sigue notando excesivamente el acento argentino en catalán... Asi no podemos seguir... Jua, jua, jua,...

#10 El buen soldado Svejk, Osetia del sur, 09/01/2019 - 09:54

Yo me parto con el Fachin , ahí le tienen colocadito en TV3, después de todo lo q se ha esforzado el pobre, de todas las burradas q han salido x su bocachancla contra C's, con la esperanza de q le cayera algún carguito en Esquerra, o mejor aún en la cup. Si hasta a de Gispert le bastaron par tweets xenófobos para que la crearan un cargo a medida.