Política · 7 de Maig de 2011. 15:38h.

García Albiol contra Rahola

El candidat del PP retreu a la periodista "la utilització política descarada" del pregó de Badalona

García Albiol contra Rahola

Pilar Rahola, en una foto d'arxiu

L'alcaldable del PP a l'Ajuntament de Badalona, Xavier García Albiol, ha retret a Pilar Rahola “la utilització política descarada que va fer ahir del pregó de les Festes de Maig”. El dirigent popular ha indicat que “el pregoner es deu a tots els ciutadans, votin el que votin i siguin quines siguin les seves idees polítiques”.

“La señora Rahola també tenia la responsabilitat de convidar a gaudir de la festa als votants del PP i de cap manera s’hauria d’haver pres la llibertat de criticar el que pensen”, ha assegurat.

Per a García Albiol, “no es pot convertir un pregó en un acte polític”. “Que un pregó s’utilitzi per atacar a antagonistes polítics que han estat escollits democràticament i votats per una part de la ciutadania a part de poc apropiat i poc elegant, és una autèntica vergonya”, ha assenyalat.

El candidat popular ha afegit que "una persona que va intentar treure el cotxe del dipòsit de la grua de franc perquè tenia un càrrec polític no és la més indicada per donar lliçons de res”.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#14 Tim, Bcn, 08/05/2011 - 10:20

"...A menudo, a causa del menosprecio y la maledicencia contra la ciudad que ha ido derramando el PP badalonés.../ Rahola, hoy de LV. Eso es, manipulación, el PP no va contra la política del PSC va contra Badalona... ¿por qué no contra el mundo en general y acabamos antes? Patética

#13 quim, bdn, 08/05/2011 - 05:18

el que el sr albiol no explica es que la sra raola en aquell temps anava amb cotxe oficial i que com ell sap, tenen el dret d'aparcar on vulguin i les grues no els poden retirar (si es trist pero es aixi, i ell ho sap). La Raola va fer malament d'exigir que li treiessin el cotxe pero tenia rao...

#13.1 Edi, B. , 08/05/2011 - 11:56

Quim. Que parlo el paio que anava pegant las socialistes a les comitives..., ja és el colmo!!!

#13.2 p_v_i, BCN, 08/05/2011 - 13:50

Existen zonas para que aparquen coches oficiales. Y esa es la demostración inequívoca de que los coches oficiales, por muy oficiales que sean NO PUEDEN APARCAR MAL, sino, sería una tonteria que existieran esas zonas.

#12 andreu, bcn, 08/05/2011 - 00:13

Poc elegant fer discursos en un pregó; res a discutir.

La Rahola aquesta només fa que ensumar gent amb defectes per a buscar-se el negoci. No es pot dir que sempre digui tonteries; però el cas es que es una ventatgista.

Clar, com a líder ideológica fracasà estrepitosament.

#12.1 Sergio T. , B. , 08/05/2011 - 15:27

Quines ximpleries! No he vist dona que parli més clar i sigui més valenta. Mira la valentia en contra dels extremistes islàmics! Es pot estar d'acord o no amb ella, però siempre diu el que pensa. Per això és una periodista tan valuosa. A mi m'encanta.

#11 Jo_anna, Badalona, 08/05/2011 - 00:02

El PSC pagarà car haver presentat en Jordi Serra, "l'insultador" com a candidat. Ell és l'autèntic punt fort del PP.

#10 Jaime, Badalona, 07/05/2011 - 22:03

Ánimo alcalde, confiamos en ti y esperamos no nos defraudes.