Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2010. 15:02h.

García Albiol es veu alcalde

"Hi ha molts veïns que mai han votat el PP i que sí que ho faran a les properes municipals"

L'alcaldable del PP de Badalona, Xavier García Albiol, ha afirmat que "hi ha molts veïns que mai han votat al PP i que sí que ho faran a les properes eleccions municipals". Albiol ha fet aquestes declaracions, al seu despatx de la Diputació de Barcelona, després que la revista 'El Temps' hagi dedicat gairebe una vintena de planes a l'ascens del PP en aquest municipi.

Albiol, que ha passat a declarar per fiscalia i té una querella també de SOS Racisme, considera que "el PSC fa un discurs bonista". En la seva opinió, l'equip de govern municipal -amb un pacte PSC-CiU- és el que genera la xenofòbia "perquè han mirat cap a una altra banda".

El dirigent del PPC també té paraules pel manifest impulsat per una sèrie de personalitats perquè n'hi ha que "viuen a municipis del Maresme o a Madrid" i afirma que l'alcalde, Jordi Serra, "necessita que vingui Felipe González per reanimar-lo políticament".

García Albiol, fullejant 'El Temps' al seu despatx de la Diputació
Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 carrasclet, Reus, 05/11/2010 - 09:23

Qui li ha donat aquesta revista al sr. Albiol?
Si no va més amb compte qualsevol dia li faran una foto llegint les tres bessones.

#8 Toni, STC, 05/11/2010 - 09:09

Sóc de Santa Coloma de Gramenet i no m'estranya que surti com Alcalde. Vaig molt a Badalona passejant i realment aquest Ajuntament només es preocupa de la zona del Carrer del Mar, la restà dóna fàstic. Curiòs que descuidin els barris on treuen més votants. PP a Badalona ja!!!!!!

#7 Xavi, La Seu d´Urgell, 05/11/2010 - 01:13

El PP eds troba en una situació inmillorable per guanyar a Badalona , però malauradament no deixaran ser alcalde a Garcia Albiol. Un tripartit o quatripartit farà el possible per deixar-lo a la oposició.

#6 Andrés, Badalona, 04/11/2010 - 21:45

Tiene razón yo por ejemplo que vivo en la calle Pau Piferrer me he quedado en paro.
Mi familia siempre votaba al PSOE y al PSC, pero ya se ha acabado no tenemos trabajo y en mi calle en el hotel de entidades no hay ni un cursillo para parados sólo español para extranjeros, y un poquito de catalán.

#5 fabia, barcelona, 04/11/2010 - 18:12

Quin fart de riure!!! (podrieu posar l'etiqueta 'humor' a notícies com aquesta!)