Publicitat
Política · 1 de Juliol de 2010. 18:24h.

García-Bragado estava "absolutament tranquil"

Havia declarat que "farem tot el que faci falta per donar totes les explicacions que sigui possible"

García-Bragado estava "absolutament tranquil"

Ramon García-Bragado i l'alcalde, Jordi Hereu, aquest dimecres, durant l'anunci que el quart tinent d'alcalde era rellevat de les seves funcions al capdavant d'urbanisme (foto: ACN / Rafa Garrido)

"Estic absolutament tranquil i, per això, compareixeré al jutjat encantat de col·laborar amb la justícia, i farem tot el que faci falta per donar totes les explicacions que sigui possible", va declarar Ramon García-Bragado a Rac-1 el 18 de juny, després d'haver estat citat com a testimoni per la jutge del cas de l'hotel del Palau de la Música.

També va dir que "és la decisió de la jutgessa i no calen més comentaris. Em sembla perfecte", i que "em sento bastant malament des de fa onze mesos, des que van confessar que feien servir la fundació del Palau de la Música, en treien profit i feien i desfeien".

Segons García-Bragado, "l'any 2002 vam firmar un conveni entre l'Arquebisbat de Barcelona, el Palau de la Música i l'Ajuntament de Barcelona. El consistori va adquirir i va regalar al Palau de la Música la parròquia de Sant Francesc de Paula, que es va enderrocar i que va servir per ampliar el Palau de la Música. Va ser", va dir, "un conveni que tothom va aprovar i ningú va qüestionar perquè es va fer a fi de bé".

Va afegir que "l'any 2009 ens van dir que el propietari de la finca era la Fundació del Palau, no pas ells. No ho vam comprovar i això va ser un error, evidentment. Vist a posteriori", va prosseguir, "és evident que estic penedit [de no haver comprovat la propietat de l'immoble on s'havia de fer l'hotel]".

García-Bragado va afirmar que "jo no he firmat cap conveni [per permetre la construcció de l'hotel del Palau], però he estat present en tot el procés i he participat en la formulació d'aquests convenis".

Així mateix, va indicar que "em sento estafat, però no més que els milers de catalans que estan en aquesta situació. Ens han enganyat a tots. Des del president de la Generalitat fins l'últim membre de l'Orfeó que ha posat vint euros per pagar l'orgue del Palau".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 ccc, bcn, 01/07/2010 - 20:25

jo tb ho estaria, si sóc innocent perfecte, si no com a molt 4 dies a la garjola, poc probable, i els meus amics em trobaran una bona feina per poder tenir el 3er grau i seguir vivint tb com em mereixo, i de tornar els diners res de res