Publicitat
Política · 9 de Febrer de 2022. 12:40h.

Garriga acusa Aragonès d'"indecència"

Per no girar-se cap al seu escó en la resposta

Garriga acusa Aragonès d'"indecència"

El líder de Vox, Ignacio Garriga (Foto: Parlament de Catalunya / Francesc Xavier Subias Salvó)

El president del grup parlamentari de Vox, Ignacio Garriga, ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, d'"indecència" per no girar-se cap al seu escó durant la resposta a la pregunta que li ha fet durant la sessió de control al Parlament.

Garriga li ha formulat una pregunta sobre el "repartiment de càrrecs de la Generalitat" i els ha qualificat de 'carguitos'", però li ha reclamat que "aquest cop es girés i demostrés una mica d'educació".

Aragonès ha preferit contestar-li sense mirar cap a l'escó del líder de Vox a Catalunya i li ha dit que "els 'carguitos' els escullen els ciutadans". "Ha demostrat, una vegada més, la manca d'educació i la indecència", li ha retret Ignacio Garriga.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 bejota, bcn, 10/02/2022 - 12:45

EL PROBLEMA DE CATALUÑA ES QUE HAY MUCHAS BORRAS, RAHOLA, DE GISPERT, FORCADELL ,PONSATI ,ETC. ,CAUSA DE FRUSTRACION Y VIOLENCIA.

#6 bejota, bcn, 10/02/2022 - 12:43

DALES CAÑA, GARRIGA, QUE LLEVAN 40 AÑOS MOFANDOSE DEL ESTADO Y SU GENTE IMPUNEMENTE.ES LA HORA DE LOS MUY CAFETEROS Y , YA NO VALE EL COMPLEJO DE INFERIORIDAD QUE HA GASTADO LA OPOSICION ES LA HORA DE LA POLITICA DE VERDAD Y NO LA DE LOS ACUERDO Y CHANCHULLOS PACTADOS DE "NO AGRESION".

#5 Galba, Barcelona, 10/02/2022 - 12:22

"Els carguitos els trien els ciutadans, als cargazos a rao de 150000 euros al any ens els quedem nosaltres"
(Mindundi Aragonés)

#4 Marcial Heredia, en el Circo me colé, 09/02/2022 - 16:31

Pero niño ¿no te han enseñado educación en el cole?

#3 Sebastià M., Sant Sadurdi, 09/02/2022 - 15:27

Fantastica intervenció d'en Garriga que amb les seves paraules dona aire fresc a aquesta institució, que des de que l'han segrestada aquesta banda de farsants capitanejada per aquella dona professional de la mentida i el fanatisme de saló, han denigrat les bases parlamentaries. Gracies a Vox els kapos del 2017 els van posar entre reixes!