Publicitat
Política · 30 de Desembre de 2010. 23:27h.

Garrotades en una manifestació independentista a Mallorca

Després que la policia evités la crema d'una bandera espanyola

Garrotades en una manifestació independentista a Mallorca

Un jove crema una bandera espanyola a Mallorca

Dos policies nacionals i un home gran han resultat ferits lleus després que la policia evités la crema d'una bandera espanyola en una manifestació independentista celebrada al centre de Palma.

Després de la lectura d'un manifest, al carrer dels Oms de Palma i encara en plena marxa, dues persones, que es manifestaven amb el grup dels Joves de l'Esquerra Independentista de Mallorca i Maulets, han intentat calar foc a una bandera espanyola. Els manifestants han fet un cordó per tal que la policia no impedís la crema.

Malgrat tot, entre dos i tres policies han procedit a detenir els autors de la crema i aquí s'han iniciat els aldarulls i les càrregues policials. S'han llançat taules i cadires, i els policies han carregat amb la porra. Alguns policies han acabat al terra, dos d'ells ferits, igual que un ciutadà.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Biel, Manacor, 05/01/2011 - 20:22

Visca Mallorca! Visca es PaÏsos catalans! Espanya= KK

#27 stein, bcn, 05/01/2011 - 18:27


No mientan please
Mallorca era una terra de l'Imperi Romà i, per tant, cristiana. Jaume I l'únic que va fer és reconquistar per a la cristianitat una terra que ens pertenyia. Si no ho hagués fet Jaume I, ho hagués fet algú altre.

#26 La festa de l'Estandard, Recordam els nostres origens catalans, 31/12/2010 - 22:34

Fa exactament 780 anys que ho celebrem cada 31 de desembre. Com tots els pobles del món, tenim el dret d'autodeterminar-nos, de decidir què i com som i què volem ésser, sense cap sense cap mena d'imposició externa.

#25 Que me expliquen esto, bcn, 31/12/2010 - 20:14

que alguine me explique por qué hay que quitar símbolos franquistas porque no son demócratas, pero hay que homenajear a señores feudales que fueron mucho más peores y dictatoriales que Franco. Que me lo expliquen

#24 No mientan please, bcn, 31/12/2010 - 20:12

el feudal Jaume no reconquistó Mallorca porque a él nadie se la había quitado: Medina Mayurqa no era una tierra catalana. Hagan el favor de no mentir