Publicitat
Política · 19 de Novembre de 2014. 22:03h.

Geli deixarà el PSC

L’exconsellera s’apunta a la creació d’un nou partit

Geli deixarà el PSC

Una imatge d'arxiu de Marina Geli

L’exconsellera i actual diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Marina Geli, deixarà el partit després de les llargues tensions viscudes amb la direcció per l’estratègia que ha seguit respecte el procés sobiranista.

Geli s’apuntarà a la creació d’una nova formació que sorgirà de la confluència de Moviment Catalunya i de Nova Esquerra Catalana (NEC), el partit fundat pel també exconseller amb el tripartit, Ernest Maragall.

Moviment Catalunya és un moviment de caire municipalista que van crear crítics del PSC com els exconsellers Antoni Castells, Montserrat Tura –també Geli-, la diputada Núria Ventura i la portaveu municipal del PSC a l’Ajuntament de Girona, Pia Bosch, entre d'altres.

Un cop es consumi la sortida de Marina Geli del PSC s’haurà de veure si manté l’escó com a diputada no adscrita o bé entrega l’acta de diputada i renuncia a seguir al Parlament.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Navarro, Barcelona, 20/11/2014 - 14:41

FAS TARD, ja fa molt temps que habias de haver marxat i deixa en pau al PSC, ves que a ERC t'estan esperant amb els braços overts.

#16 Neferu, Barcelona, 20/11/2014 - 14:21

Sigue sin aparecer el 2º intento de mi escrito que hacía mención a un barco y a las ratas. Tal vez sea porque la Sra. es intocable y yo no me he enterado. Creí que Xavier Ríus no practicaba la censura.

#15 BEJOTA, BCN, 20/11/2014 - 14:13

PER FI ELS SUBMARINS "SEPARATISTES " DE PSC (PSOE ) SE'N VA FORA I DEIXAN DE FER FRAU A ELECTORT QUE VOTA AL PSOE..

#13 Rasca, castelldefels, 20/11/2014 - 09:44

LAS RATAS SON LAS PRIMERAS QUE ABANDONAN EL BARCO....NO HACE FALTA DESI MAS....OLA K ASE !

#12 Pere Pau \\*//, Can Pixa a la Vies, 20/11/2014 - 09:39

El PSC no ha existit mai excepte a la ment d'alguns desorientats, el que hi ha hagut aqui tots aquests anys de monarquia bananera, ha estat una delegació a Catalunya del PSOE sota les ordres de Madrit. Que tinguin sort aquests pobres desenganyats perque han estat molts anys perdent el temps tontamen