Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 19:25h.

Geli i l'alcalde de Palafrugell es disputen la candidatura de Girona

Pot desbancar Juli Fernández, recolzat per l''aparell' del PSC

Geli i l'alcalde de Palafrugell es disputen la candidatura de Girona

Marina Geli i Juli Fernández, alcalde de Palafrugell

El candidat de l''aparell' del PSC per ocupar el número u de la llista per Girona a les eleccions del 25 de novembre, l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, tindrà probablement l'oposició de l'exconsellera de la Generalitat Marina Geli.

Geli, una de les signants del manifest catalanista de 145 dirigents del PSC, recentment difós, té suports importants a l'agrupació local de Girona, la més potent de les comarques gironines.

L'exconsellera no ha expressat públicament la seva disposició a encapçalar la llista per Girona, però tampoc no ha negat que pugui acceptar la candidatura en cas que finalment rebi un suport majoritari.

A més, té possibilitats perquè a tota la federació de Girona el sector catalanista del PSC té una forta incidència. De tota manera, la decisió de la federació gironina no vincula la direcció nacional dels socialistes catalans.

El proper dia 11 es reunirà el consell de la federació de Girona, que agrupa totes les federacions. D'aquesta reunió sortirà la llista que es proposarà al consell nacional del partit.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#2 gironí, GIRONA, 04/10/2012 - 19:36

La Geli, pressumptament imputada pel cas Palau contra l'alcalde que deixa que els seus policies locals multin cotxes ben aparcats amb el CAT a la matrícula. PSC=ridícul