Publicitat
Política · 1 de Març de 2013. 20:52h.

Geli insta Chacón a deixar el PSC si vol liderar el PSOE

"Ella sí que està més a prop de la majoria espanyola o madrilenya de l’opinió pública"

Geli insta Chacón a deixar el PSC si vol liderar el PSOE

Geli, durant l'entrevista

L'exconsellera de Sanitat, Marina Geli, ha recomanat Carme Chacón deixar el PSC i afiliar-se al PSOE si el que vol en un futur és liderar aquest partit, en una entrevista al programa L'oracle de Catalunya Ràdio.

Geli ha assenyalat que l'excandidata del PSC a les darreres eleccions generals ja no sintonitza amb la majoria de catalans amb el seu rebuig a votar a favor del dret a decidir. A diferència dels socialistes catalans, Chacón no va votar les mocions presentades per CiU i ICV, però tampoc va fer-ho en contra com la resta del grup liderat per Alfredo Pérez Rubalcaba.

"El relat de la Carme amb relació a per què no pot votar, igual que els seus companys, és un relat Espanya. Ella sí que està més a prop de la majoria espanyola o madrilenya de l’opinió pública. Això és així, en canvi la Carme no està al costat de la majoria catalana, això és evident, ella n’és molt conscient. No és dolent això, la Carme, si vol liderar el PSOE, potser pot anar a militar fora", ha reblat Geli.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#15 BEJOTA, BCN, 02/03/2013 - 18:29

SRA. GELI:EL PSC ESTÁ PLÉ DE SUBMARINS NACIONALISTES ...ESPERO QUE 'S SEPARIN I DEIXIN DE FER FRAU A L'ELECTORAL QUE VOTA AL PSOE.
N.B.A MI , MAI M'HAN ESGANYT.

#15.1 Lady Botox, Botswana, 02/03/2013 - 21:59

En canvi el PP i Ciudadanos estan plens de submarins falangistes.

#15.2 BEJOTA, BCN, 03/03/2013 - 13:06

DE QUIN SECLE PARLAS AMB AIXÓ DE FALANGISTES ?

#14 Manolo, Barcelona, 02/03/2013 - 14:08

A esta "pija" de Geli nadie le ha dicho que el PSC como ella lo entiende van a ser cuatro y el gato?

Que se una a los Maragalls Nadal y resto de burgueses que se llaman socialistas y veremos a donde llegan.

Lo siento por Navarro, se ha dejado influir por todos estos pajaritos.

#13 nomada, barcelona, 02/03/2013 - 12:49

pero esta geli que se piensa, los que alguna vez hemos votado al psc no le hemos votado por ser el psc sino porque es el psoe y defiende los intereses de todos los españoles. a este ritmo el psc desaparecera en dos legislaturas. visca ciutadans.

#12 tremolor a les cames...., Barcelona, 02/03/2013 - 12:45

...del Primo de Rivera i els seus Ciudadanos, Si es presenta una franquícia del psoe a Catalunya es calcula que poden perdre més de la meitat d'escons i fins i tot no es descartable que quedin fora del Parlament. Les poltrones perillen!

#11 españoldeespaña, micity, 02/03/2013 - 12:41

doña Geli, ¿en política hay que opinar lo que opine la mayoría de ciudadanos, o bien hay que tener unas ideas y captar con ellas a cuantos más votantes mejor? por lo visto usted se ve fuerte desacreditando desde la posición mayoritaria popularmente, a los que están en minoría. Muy valiente usted.