Publicitat
Política · 15 d'Agost de 2009. 15:53h.

Geli planta cara Trinidad Jiménez

Conflicte pel protocol català sobre la pastilla postcoital

Geli planta cara Trinidad Jiménez

Marina Geli i Trinidad Jiménez, en una imatge d'arxiu

La consellera de Salut, Marina Geli, ha sortit al pas dels "dubtes" que el protocol català per dispensar la píndola de l'endemà a les farmàcies ha despertat en el Govern espanyol. Després que la ministra de Sanitat, Trinidad Jiménez, hagi afirmat que potser caldrà "revisar" el protocol, Geli ha assegurat que la proposta inclou que els farmacèutics facin un servei d'acompanyament i recomanacions sobre sexualitat, tal i com han fet els metges i tota la xarxa sanitària.

En aquest sentit, la consellera ha defensat que els farmacèutics són personal sanitari i que, per tant, estan capacitats professionalment per seguir el protocol. La consellera ha insistit que "els farmacèutics, almenys a Catalunya, no només estan capacitats sinó que volen ser considerats professionals", i ha recordat que la venda lliure de la pastilla no està permesa a Espanya.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Sosi, Albatarrech, 16/08/2009 - 14:57

quin parell, la trini i la marina...
quin parell!!

#1 Ramon, Barna, 15/08/2009 - 17:46

Que la Geli no s'hi cansi, que no val la pena organitzar una altra vegada, com en Castells va fer primer, la comedia de que la sucursal del PSOE al Nordeste del Imperio es independent del PSOE. Al final tots sabem qui mana, aixi que, Marina, accepta-ho.