Política · 16 de Gener de 2014. 13:51h.

Geli recorda que el PSC va donar "llibertat de vot amb les curses de braus"

"He votat que si per dir-li al meu fill i a molta gent que no els he traït"

Geli recorda que el PSC va donar "llibertat de vot amb les curses de braus"

Geli, al Parlament

La diputada del PSC, Marina Geli, que ha trencat la disciplina de vot del seu partit, ha reivindicat que "sóc i seré socialista" i ha anunciat que "no trenquem el PSC, defensem el pluralisme del PSC". Geli, que ha negat sentir-se traïda per Àngel Ros, ha reconegut que "hi haurà conseqüències i debat orgànic" en el PSC, però ha considerat que avui això no era l'important. Marina Geli ha recordat també que el PSC va donar "llibertat de vot amb les curses de braus".

L'exconsellera també ha afirmat que "he votat en consciència" i ha aclarit que "estic en contra de la declaració unilateral d'independència", motiu pel qual defensa la consulta. "No vull deixar el referèndum en mans dels independentistes", ha argumentat, a més de destacar que "sóc igual d'amiga de Pasqual Maragall i Manuela de Madre" i que "hi ha diversitat d'opinió respecte al tema nacional".

"He votat que si per dir-li al meu fill i a molta gent que no els he traït", ha defensat Geli, que també considera que "el nostre país necessita una alternativa d'esquerres". "M'uneixen moltes coses a la direcció del partit però per coherència, per representativitat, la vida ens ha fet prendre aquesta decisió", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

35 Comentaris

Publicitat
#18 carlos, bcn, 17/01/2014 - 16:54

i tambe al strip de la teva filla?

#17 Roda, Roda de Bara, 17/01/2014 - 12:36

Esta " señora" por llamarla educadamente, colgó un video pedófilo en la web de salut para mostrar a los adoslecentes que practicar sexo homosexual con viejos degenerados es gratificante. Este es el nivel político que tenemos.

#16 El azote de los necios, Barcelona, España, 17/01/2014 - 11:07

¿ Alguien imagina a consellers de ERC o ICV votando en contra de la independencia y a favor de la unidad de España?......... pues esa es la respuesta...... Geli y demás escoria antiespañola infiltrada en el PSC, que se vaya de una maldita vez a otro partido que defienda su xenofobia......

#15 ccc, bcn, 16/01/2014 - 20:36

va haver-hi llibertat de vot per l'estatut?

#14 carrascal, el vendrell, 16/01/2014 - 18:13

La diferencia entre un esclavo y un ser libre, es que el ser libre puede decidir, el esclavo no.

#14.1 J. Sellés Sanchis, Barcelona , 17/01/2014 - 08:51

Pero Carrascal, hay esclavitudes de oro y diamantes y libertades de mierda. Ahora bien si tu eres feliz con por ejemplo Catalunya o el Barça y no te llamas Jaume o bien con España y el Real Madrid y no te llamas Quique Gómez, mejor para ti.