Publicitat
Política · 21 de Gener de 2014. 15:00h.

Geli reivindica que "tenim molta gent al darrere"

L'exconsellera insta el partit a "refundar-se per tenir un posicionament majoritari"

Geli reivindica que "tenim molta gent al darrere"

Geli, al Parlament

La diputada del PSC, Marina Geli, ha admès, després de conèixer la decisió de la direcció del grup parlamentari de retirar els càrrecs a les comissions dels tres diputats díscols, que "la situació és incòmoda". Tot i això, ha advertit que "tenim molta gent al darrere, del PSC i de fora del PSC". 

L'exconsellera ha insistit que acata la decisió però alerta que no s'ha de personalitzar la situació en els diputats crítics, sinó que el problema va molt més enllà i, al seu parer, el que ha de fer el partit és "refundar-se per tenir un posicionament clar i majoritari".

Geli ha explicat que els tres diputats que el 16 de gener van trencar la disciplina de vot per defensar la petició de la consulta al Congrés estan preparant les al·legacions per justificar la seva actuació davant la comissió de garanties del PSC, que haurà de decidir si se'ls expulsa del grup.

La socialista considera que en la reunió de l'executiva del dilluns que ve, la primera on ja no podran assistir els tres diputats amonestats "hauran de dirimir què fan amb nosaltres i quin ha de ser el nostre paper al PSC".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#13 mercè V, Barelona, 22/01/2014 - 23:39

Marina, malaguanyada per aquest PSC. Un nou partit t'espera però no facis tu el trencament. Que gosin expulsar-vos ells. S'ho mereixen i d'aquesta manera acabaran de definir que depenen d'un PSOE que es prepara per guanyar les eleccions a costa dels despreci a la voluntat de la majoria.

#12 PedroC, Barcelona , 22/01/2014 - 00:59

Marina, debe ser muy triste saber que la mayoría de los que te apoyan y te aplauden no han votado jamás al partido en el que ( de momento ) militas.
A eso se llama ser el tonto útil.

#11 jotaeme, Mataró, 21/01/2014 - 18:46

Es muy fácil Marina: si sois tantos deja el escaño, vuélvete a la medicina y empieza a crear ESE partido. Los tantos te votarían, y estarías dos años de nada (o quiza solo meses) sin escaño. Venga mujer, verás como puedes, sólo tienes que decir me voy....venga

#10 antoni, barcelona, 21/01/2014 - 18:44

Molta gent al darrera?. Alguna votació? Alguna enquesta? Els teus amics? la teva familia? els que et van posar al escó?. Au, marxa ja d'una vegada i deixan's als socialistes lluitant per la igualtat social que tu i la resta de pijos-socialistes mai heu defensat mentre us heu aprofitat dels càrrecs.

#9 El azote de los necios, Barcelona, España, 21/01/2014 - 17:17

Marina, tienes a mucha más gente delante ( en contra tuya ) que detrás.... no puedes exigir democracia y mayorias , cuando tú no las aceptas a tu conveniencia en tu propio partido..... erradicación de los separatistas mentirosos y manipuladores ya!!!.........