Publicitat
Política · 15 de Juny de 2012. 15:00h.

Geli va pressionar Forcades perquè deixés de parlar de la grip

"Va trucar l'Abat de Montserrat per demanar-li que jo no parlés més d'aixó"

La monja benedictina del Monestir de Sant Benet de Montserrat, Teresa Forcades, ha revelat que l'exconsellera de Salut, Marina Geli, va trucar l'Abat de Montserrat perquè li digués a ella que no parlés més sobre la grip A després que a l'octubre del 2009 pengés a la xarxa un vídeo crític amb la gestió de la pandèmia de la grip A.

Durant la roda de premsa per presentar el llibre Converses amb Teresa Forcades d'Eulàlia Tort (Edicions Dau), ha explicat que "Geli va trucar a l'Abat de Montserrat per dir-li que li digués a l'Abadessa que jo no parlés més d'això". "L'Abat no té cap jurisdicció sobre nosaltres, però jo vaig pensar que el van trucar a ell perquè Montserrat té subvencions i nosaltres no".

Sobre el vídeo ha manifestat que "no hi ha hagut cap demanda" per les seves declaracions, tot i que "vaig dir coses fortes". En efecte, la també doctora en medicina va exposar aleshores arguments i dubtes sobre l'actuació de les administracions i les companyies farmacèutiques, i va concloure que els ciutadans han de poder negar-se a ser vacunats contra la grip nova.

A més, Forcades també va afirmar llavors que les persones que decideixin seguir els consells oficials i es vacunin han de mantenir el seu dret a reclamar responsabilitats en el cas de patir efectes secundaris a causa del medicament.

Marina Geli, en una foto d'arxiu
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 vicemarsan, SABADELL (Vallès Occidental) CATALUNYA, 17/06/2012 - 12:00

La qual cosa vol dir, que la monja benedictina Teresa Forcades tenia molta raó quan explicava el que explicava sobre la vacuna de la grip A. I la raó, ja se sap, fa mal i cou més que una nafra.
I ara caldria saber, quins interessos van moure la Geli a voler fer callar la Teresa Forcades.

#5 La Moreneta , Montserrat , 16/06/2012 - 15:17

La Teresa Forcades ja ho va dir, al seu dia, al Polònia de TV3.... jejeje que bo !!

http://www.youtube.com/watch?v=xKUGiQfy5PQ

#4 House, En mi keli, 16/06/2012 - 13:18

Como diría el susodicho: desde luego, es intolerable dejar perder un negocio tan magnífico a los fabricantes de ataúdes pequeñitos

#3 lector_333, Barcelona, 16/06/2012 - 12:31

Forcades, Terribes, Guardiola, Mikimoto, Juliana, Sala i Martín, ... això seria el "govern dels millors" i no els sucedànis que ens engalten ... Son líders que ens motivarien. I ells son suficientment intel.ligents i honestos com per escollir la gent adequada -no mediàtica- per gestionar-ho tot.

#3.1 Guillem, Albacete, 16/06/2012 - 18:35

Ep! T'oblides d'en Bilbeny... per al ministeri de Cultura.

#3.2 Mikimako, Catalunya independent , 17/06/2012 - 22:19

Sanitat: la monja Forcades
Cultura: Bilbeny
Ministeri d'Economia i Elegància: Sala i Martin
Justícia: López Tena
Exteriors: Mikimoto (també podrien ser en Benach o en Ribó)
de l'Exèrcit: Èric Bertran

La Maria Lapiedra ministre sense cartera (i sense roba).

Només falta per col.locar en Jimmy Jump.

#2 Joan, Joanetes (La Garrotxa), 15/06/2012 - 18:22

Tot el que exposa Forcades està carregat de lògica. El socialisme és intervencionista i no pot tolerar que ningú s'aparti del camí i se'l fa callar en nom del progressisme i de l'esquerranisme d'estat.