Publicitat
Política · 5 d'Abril de 2018. 09:32h.

Gemma Galdon venç Puigdemont

La Generalitat haurà d'assumir els costos de la querella: "el Mandela català em demanava dos anys de presó"

La politòloga Gemma Galdon ha anunciat a twitter que el Govern haurà de cobrir les costes després de querellar-se contra ella després d'afirmar en una tertúlia d'El món a RAC1 que la Generalitat està "plena de corruptes i delinqüents", el passat 18 de maig. Galdon, en el seu moment, va ser esbroncada en directe per aquestes paraules per la resta de tertulians, el presentador Jordi Basté inclós.  "Gemma, no ho pots dir això, pensa una mica", li van etzibar.

Ara, el jutge ha arxivat la causa. Galdon lamenta que siguin els ciutadans qui hagin de pagar la seva defensa jurídica i proposa que ho facin Puigdemont i Marta Pascal, instigadors de la querella.

"Recordeu la querella penal i demanda civil que el @govern i @KRLS van posar contra mi per denunciar la corrupció que ens governa a @elmonarac1?  Avui ja hi ha sentències fermes . Agafeu-vos la cartera  (1/9)", explica."La querella demanava dos anys de presó per comentar l'actualitat corrupta dels nostres governants (Cas Palau, remember?). Es va presentar a instàncies de @martapascal", afegeix."Aquí un dels escrits. Aquestes són les paraules per les que @KRLS, el Mandela català (ehem), em demanava els dos anys de presó", recorda.


"En la meva defensa vàrem compilar un bonic recull de més de 500 pàgines de notícies de corrupció vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya i membres del @Pdemocratacat", assenyala.


"Avui ja tinc sentències fermes, i @govern no ha presentat cap al.legació. Demanada i querella arxivades per motius de fons i de forma. De forma: ni van signades, ni es va demanar conciliació ni aportaven instància habilitant. Una patata, vamos".


"Motius de fons: el nostre marc legal protegeix la crítica a les institucions. Les dues sentències diuen clarament que aquestes no tenen dret a l'honor -ni aquí ni a cap país democràtic"


"La millor part: la demanda civil s'arxiva amb costes al demandant, de manera que la meva defensa la pagareu entre tots com sempre, la factura de la mala praxis convergent va a l'erari públic #oletu (7/9)", critica."Així que demà tornaré a @elmonarac1 i faré el que he fet sempre: comentar l'actualitat i denunciar la corrupció sense por, amb dos ovaris i amb més motius que mai ?. Qui intimida amb la força de les institucions de tots no pot anar de defensor de la democràcia, @KRLS", reivindica.


"Fins llavors, #Celebration . Gràcies al tots i totes per les mostres de suport, per ajudar-me en la recopilació de casos de corrupció i per recordar-me per què m'exposo als mitjans. #NoCallarem", sentencia. "Jo crec que @martapascal hauria rescabalar les arques públiques! Estic per obrir un http://change.org per demanar-s'ho", indica finalment.

Yo creo que @martapascal debería resarcir a las arcas públicas! Estoy por abrir un https://t.co/8hmx2iH7ns para pedírselo

— Gemma Galdon Clavell (@gemmagaldon) 4 de abril de 2018

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#23 Aran non ei Catalonha, Vielha, 07/04/2018 - 19:40

Puigdement golpista y corrupto, es el que tiene que pagar las costas, nunca el contribuyente.
G Galdon ha sufrido la violencia intrinsica del nazionalismo caganer.
Gemma una periodista valiente

#22 Sergi , Barcelona, 06/04/2018 - 14:18

Todos estos nacional-separatistas golpistas se llenan la boca con la libertad de expresion y la democracia menos cuando alguien los critica a ellos, entonces piden carcel y lo que haga falta.

#21 opinador, Barcelona, 05/04/2018 - 19:37

vaya, hablando de judialización de la política, esto lo es, y de verdad

#20 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2018 - 17:28

El imán Basté le dice: "Gemma, no ho pots dir això, pensa una mica".
Claro que no Gemma, aquí los medios están para lamer ojetes de caciques. Fíjate en el imán, que lleva años voceando desde su minatere: "aaaaaaal pruséééééés hu Albà"

#19 Rodejet, Barcelona, 05/04/2018 - 16:51

Per cert, algú encara no ha dit que aquesta noia té greus problemes d'egolatria i paranoia.

#19.1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2018 - 17:23

No sabía que Trilemont era una chica. Ahora se entiende la peluca.

#19.2 Rodejet, Barcelona, 05/04/2018 - 17:31

I tu ets la Gemma Galdón ?, perquè et dones per al.ludit ?, ha ha ha ha.

#19.3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2018 - 18:25

No me doy por aludido, pero ya se sabe que tu comprensión lectora está a la altura de tu líder.

#19.4 Ciutadà155, BADALONA, 05/04/2018 - 18:38

I tu parles de problemes de egolatria i paranoia? Es que em descollono. Esteu com un llum. Per paranoies tota la colla d´il.luminats que seguiu als talibans indepes. Es que no us adoneu que esteu fent el ridicul mes gran mai vist?

#19.5 Rodejet, Barcelona, 05/04/2018 - 18:43

Si si, tu en canvi la teva comprensió lectora deus estar a l'alçada del Master de Cifuentes-Rivera, encara la busquen .

#19.6 Soloesmiopinion, Tabarnia, 05/04/2018 - 18:50

Aneu junts a terapia?

#19.7 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2018 - 19:01

Eres un crio Tejedor, cuando no tienes razón o te pillan en un error reaccionas con el típico "y tu mas".
No solo no tienes comprensión lectora sino que además, siguiendo tu propia lógica, es decir, partiendo de que tu tampoco eres Gemma Galdón, no deberías haber escrito tu comentario inicial.