Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2012. 14:23h.

"Gent bregada" en suport de Junqueras

La plataforma Catalunya Sí demana el vot per Esquerra

"Gent bregada" en suport de Junqueras

Alguns dels adherits

Catalunya Sí ha presentat un manifest de suport al candidat d'Esquerra a les properes eleccions, Oriol Junqueras, i que compta l'adhesió de diferents personalitats del món cultural de Catalunya, entre els quals s'hi troben també candidats de la llista com Eva Piquer o Gemma Calvet.

També hi són presents els músics Lluís Llach, Lluís Gavaldà, Roger Mas, Pep Poblet, Jaume Piñol o Joan Reig. Igualment ha mostrat el seu suport al candidat d'ERC el filòsof Josep Maria Terricabras, l'historiador Agustí Alcoberro, els actors Carles Canut, Toni Albà i Joan Banacolocha, el cirurgià Moisès Broggi, o el periodista Llibert Ferri.

Els adherits -"gent bregada en la participació, en l’esperit de les accions col·lectives i democràtiques"-, defensen la independència com a objectiu prioritari, a més de reivindicar un model d'esquerres per al país que lluiti per un nou model de repartiment de la riquesa, els drets socials, l'ús del català i la "regeneració democràtica" que suposaria el nou estat català.

"Des de Catalunya Sí donem suport al projecte polític que defensa ERC, encapçalat pel candidat Oriol Junqueras, i anirem conjuntament en coalició a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre del 2012", sentencien.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 alicantino, alicante valencia españa, 27/10/2012 - 13:00

En esta ocasión habéis estado más acertados con el titular, normalmente usáis el término intelectuales, y claro, se ve que ya os da risa hasta a vosotros mismos y habéis declinado la utilización de este calificativo. Mi felicitación a la redacción de enoticies. Cuando se acierta hay que reconocerlo

#7 Miranius, Badalona, 26/10/2012 - 20:51

Aquest Albert Fibla qui és?

#6 Mercè, Barcelona, 26/10/2012 - 19:03

Posar el Montilla de president no surt gràtis! El meu vot no el tornareu a veure mai més!

#5 Clarinet, Santa Cecília de Voltregà, 26/10/2012 - 15:58

Sembla que Esquerra ja no podrà posar a en Navarro de president. Tot i així NO ENS ENREDARAN MÉS!
Visca Catalunya Lliure, del PSC i d'hipòcrites.
Ser d'esquerres, no ho perdona tot.

#4 Pau, Barcelona, 26/10/2012 - 15:03

Un cop més Junqueras demostra la seva manca de principis, honestetat i noblesa apropiant-se de les sigles de SI. Què es pot esperar d'aquest home que va pagar amb diner públic una pantalla gegant per veure la "roja". Impresentable !

#4.1 Jordi, Teià, 26/10/2012 - 15:51

Una pregunta: la partícula afirmativa "SI" és propietat privada d'algú? Pregunto.

#4.2 Pepitu, SI són uns aprofitats, 26/10/2012 - 16:16

Qui es va apropiar del SI va ser en LT monopilitzan les consultes i desprestigiant la de BCN perquè no l'havia organitzat ell. Tant de bó es quedi fora del Parlament i li baixin els fums d'una vegada

#4.3 JORDI, Barcelona, 26/10/2012 - 17:13

En un referèndum ens deixareu votar SÍ o haurem de buscar un altra formula com, " és clar" "naturalment" "ja ho hauriem de ser"