Publicitat
Política · 17 de Novembre de 2014. 20:29h.

Georgina Bombardó, nova presidenta del Consell Nacional d’Unió de Joves

Ha estat escollida amb més del 98 % dels vots

Georgina Bombardó, nova presidenta del Consell Nacional d’Unió de Joves

Una imatge de Georgina Bombardó (Foto: Unió)

Unió de Joves ha celebrat el primer Consell Nacional de la nova legislatura després de la celebració del 16è Congrés Nacional ordinari el passat octubre. En la sessió constitutiva s’ha escollit a Georgina Bombardó com a nova presidenta del Consell Nacional d’Unió de Joves amb més del 98 % dels vots.

En el seu discurs com a nova presidenta, Bombardó ha afirmat que “volem un Consell Nacional molt participatiu i representatiu, amb consellers nacionals del territori i oberts a tothom per poder participar i no tancar-nos. La societat demana entitats polítiques més obertes i transparents”.

“Hem de debatre en més profunditat, aportar solucions, fer propostes de millora, ser constructius... Així com estar predisposats sempre a escoltar les vostres idees i peticions”, ha apuntat.

La mesa del Consell Nacional està formada per les vicepresidències que ocupen Gemma Caballol, de la intercomarcal de Lleida, Rafa Gómez, de la intercomarcal del Camp de Tarragona, i Ariadna Cervià, de la intercomarcal de Barcelona comarques.

D’altra banda, Fran Ayuso, de Terres de l'Ebre, Ariadna Pujol, de les comarques gironines, i Elena Medina, de Barcelona ciutat, ocupen les secretaries de la mesa del Consell Nacional d’Unió de Joves.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 zenaida, Barcelona, 18/11/2014 - 01:05

Estos "cargos" son cobrando...?
O son solo promoción para el "currículum"?

#1.1 gemma, bcn, 02/03/2015 - 11:45

Son para el CV...pero todos estos ya cobran pq estan enchufados ya en cargos políticos y sin un CV bueno de verdad.
Es una pena la verdad porque destrozan toda credibilidad :(