Publicitat
Política · 24 de Juliol de 2017. 20:39h.

Germà Bel: "Aquí qui pregunta sóc jo!"

Camacho replica al diputat de JxSí que "jo li puc fer una pregunta, que no cal que s'enfadi"

Germà Bel: "Aquí qui pregunta sóc jo!"

Alícia Sánchez-Camacho i Germà Bel

El diputat de Junts pel Sí, Germà Bel, ha tingut una enganxada amb la secretària primera del Congrés, Alícia Sánchez-Camacho, durant la compareixença de l'exlíder del PPC en la comissió d'investigació de l'operació Catalunya a la sala de grups del Parlament. "Aquí qui pregunta sóc jo!", li ha etzibat Bel.

Bel ha preguntat a Camacho si "A vostè li consta que cap de les persones que vostè ha mencionat hagin fet un pacte amb presumptes delinqüents?". "A vostè li consta que aquestes persones sàpiguen qui els va espiar?", li ha replicat l'exlíder del PPC. Aleshores, Germà Bel li ha remarcat que "aquí qui pregunta sóc jo!"

Alícia Sánchez-Camacho li ha exposat que "jo li puc fer una pregunta, que no cal que s'enfadi". "No m'he enfadat. Li he respectat molt la seva contestació, però jo, sense experiència, sé que qui pregunta sóc jo", li ha reiterat el diputat de JxSí. La secretària primera del Congrés li ha dit que "jo també li puc preguntar, malgrat que no vulgui contestar, perquè és un fet retòric".

Camacho ha reiterat que no tenia coneixement de la gravació del dinar de La Camarga i ha assenyalat que "em vaig donar per satisfeta pel reconeixement que es va produir d'un fet il·lícit". També ha recordat que "jo he guanyat un judici en el que s'ha atemptat contra la meva intimitat i al meu honor, i finalment l'he guanyat". "Vostè em pregunta qui ho va fer. Però qui ho va difondre?", li ha demanat al diputat sobiranista.

Germà Bel ha indicat que "em quedo amb que vostè és una persona molt generosa perquè va tenir cura i va patir pels presumptes delinqüents tot i que havien vulnerat la seva intimitat". Finalment, el portaveu de JxSí ha dit a Camacho que no li recomana veure el documental "Las cloacas de Interior", ja que diu que "ni li sorprendria ni li agradaria".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#10 Cat Show, Bcn, 25/07/2017 - 13:17

Hermano BEL ....mal educat i mascliste.
Ets una vergonya mirat al mirall i demanat perdo.

#9 LuisAlb, ZGZ, 25/07/2017 - 11:59

Al que tenga más de 45 años eso de "aquí quien pregunta soy yo!"...recuerda a épocas pasadas que uno intenta olvidar. Una mala elección a la hora de reconducir la autoridad y los papeles del interrogatorio.

#8 JH, Sant Boi de Llobregat, 25/07/2017 - 11:19

Chequista 2.0

#7 Kropotkin, Vic, 25/07/2017 - 11:18

Esto es una muestra de como serian los tribunales catalanistas populares de la Republica Catalana.... Todo un presagio... Jua, jua, jua,...

#6 Kropotkin, Vic, 25/07/2017 - 11:18

Esto es una muestra de como serian los tribunales catalanistas populares de la Republica Catalana.... Todo un presagio... Jua, jua, jua,...