Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2018. 17:46h.

Gest de complicitat amb la CUP

Buch compareixerà al Parlament per explicar les càrregues policials als CDR

Gest de complicitat amb la CUP

Càrrega dels Mossos a les portes del Parlament aquest dilluns

El conseller d’Interior, Miquel Buch, compareixerà al Parlament a petició pròpia per donar explicacions sobre les càrregues policials que els Mossos d’Esquadra van efectuar aquest dilluns contra els manifestants que van assetjar el Parlament i contra els CDR que es van concentrar aquest passat dissabte a la plaça Sant Jaume.

“Compareixeré al Parlament a petició pròpia per donar explicacions sobre les darreres actuacions policials. Els reptes s’encaren des de la crítica constructiva per millorar el que calgui però amb l’obligació de seguir vetllant pel bé general des de la responsabilitat que tenim”, ha manifestat Buch al seu compte de twitter.

El president de la Generalitat, Quim Torra, també ho ha anunciat durant la seva primera intervenció al Debat de Política General, on ha demanat “més intel·ligència política, més autocrítica, i a nosaltres els primers”. “En aquest sentit us anuncio que el conseller Buch compareixerà a la cambra”, ha dit Torra.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#3 De Premià de Mar , Premià de Mar , 02/10/2018 - 20:19

Complicitat?? El que ha de fer la Cup es el mateix que ja va voler fer al meu poble, fotrà en Buch al carrer. La política molt millor sense els aprofitats "professionals"
Nois de la Cup el País es mereix una representació millor, Buch a l'atur!! així podrá continuar vivint del subsidi, però aquesta vegada assegut a casa, estarem més tranquil

#1 Compli... Que?, Can Fanga, 02/10/2018 - 18:24

Per tenir complicitat amb la Cup s'ha de tenir cabell i un manec de rastes plenes d'animalons. I el tío aquest es calb i els bitxos deuen correr per unes altres mates de pel corporal.