Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2017. 20:35h.

Gest de Fainé al Rei després del procés

Felip VI assumeix la presidència d'honor de la Confederació Espanyola de Directius i Executius

Gest de Fainé al Rei després del procés

Isidre Fainé i Felip VI

El Rei Felip VI ha assumit la presidència d'honor de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE) a proposta d'Isidre Fainé, president CEDE i de la Fundació "la Caixa". 

El monarca ha sigut l'encarregat de clausurar el Congrés de Directius CEDE, que enguany ha tingut lloc a l'Auditori de la Diputació d'Alacant. En l'esdeveniment, el president de CEDE i de la Fundació Bancària "la Caixa", Isidre Fainé, que ha traslladat al Rei "la petició de la Junta Directiva perquè, en el nostre vintè aniversari, accepti la presidència d'honor de la Confederació Espanyola de Directius i Executius". 

Durant la seva intervenció, Fainé també ha posat en valor la importància de l'emprenedoria "per aconseguir un model de desenvolupament sostingut, eficient i equitatiu" i ha assegurat que no només és emprenedor aquella persona que inicia un projecte des de zero. El president de CEDE ha manifestat que "també és emprenedor qui, des del seu lloc en una empresa ja existent, mostra qualitats com a innovador i transformador". Fainé ha esperonat els directius assistents a potenciar els perfils emprenedors en les seves pròpies empreses.

En l'acte també ha intervingut el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig i ha comptat amb la participació de personalitats com Luis de Guindos, ministre d'Economia, Indústria i Competitivitat o José Luis Bonet, president de la Cambra d'Espanya i president del grup Freixenet entre d'altres.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#4 Joaquim, Cardedeu, 23/11/2017 - 07:46

Espero que aviat tinguem un banc catala, I traspasar els diners a ell.

#2 Hjason , Marte , 21/11/2017 - 21:34

¡VIVA ESPAÑA, VIVA EL REY, VIVA EL ORDEN Y LA LEY!!
:)

#1 Rodejet, Barcelona, 21/11/2017 - 20:57

El Régimen tiene quien le defienda, oi Fainé ?, total quina diferència hi ha entre Su Excelencia i Su Alteza ?.