Publicitat
Política · 14 de Març de 2017. 23:09h.

'Gestoria Puigdemont'

El Govern aprova només sis acords, entre els quals la preinscripció a la selectivitat i el suport a una fira nupcial

'Gestoria Puigdemont'

Carles Puigdemont (foto: Jordi Bedmar)

CiU va batejar amb el nom de 'gestoria Montilla' per tal de posar en relleu l'escassa obra de govern durant el segon tripartit. Els dirigents de Convergència prometien llavors un 'govern dels millors' per revertir la situació, però set anys després del segon tripartit, i amb una Generalitat presidida per CDC -ara PDECAT-, els consells executius continuen caracteritzant-se per la inacció que tant criticava l'aleshores líder de l'oposició, Artur Mas.

De fet, aquest dimarts el Govern només ha aprovat sis acords, entre els quals hi ha un programa per millorar la preinscripció dels estudiants a la selectivitat que, segons el Govern, facilitarà el procés d'inscripció a les PAU, així com la inscripció en alguna de les set universitat públiques de Catalunya. La portaveu del Govern, Neus Munté, també ha anunciat el suport a la Barcelona Bridal Week, un certamen de moda nupcial per “a la internacionalització del disseny i la moda catalana”.

L'Executiu, per altra banda, ha aprovat modificar els termes municipals de Llorenç del Penedès i de Banyeres del Penedès, i la declaració de dotze zones d'interès etnològic al delta de l'Ebre. Munté també ha anunciat que un increment del 26,82% en el pressupost destinat a les entitats del Tercer Sector que treballen per la reinserció dels presos; i un informe sobre la reforma horària.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 M, Sabadell, 15/03/2017 - 13:44

Dios nos libre de una república catalana con estos mimbres.
Gestionar no gestionan, gobernar no gobiernan, pero cobrar lo hacen como si lo hicieran.

#5 emprenyat, Barcelona, 15/03/2017 - 12:47

Activitat frenética la del Govern i que nomes pot portar a terme gent extraordinàriament preparada i treballadora, el famós "govern dels millors" que deia el gran estadista d'occident.

#4 Pep-BCN, Mollet, 15/03/2017 - 11:08

El sistema de taifes anomenat autonòmic..s'ha esdenvigut una autèntica ESTAFA i un forat negre de recursos econòmics. Cal adoptar el sistema francés centralitzat.. molt eficient!

#3 Cómo???, terrassa, 15/03/2017 - 10:41

"ha aprovat modificar els termes municipals de Llorenç del Penedès i de Banyeres del Penedès" Pero era necesario? De verdad? Y no es necesario que el Gobierno apruebe la independencia de cataluya? Si es que las cosas caen por su propi peso...

#2 Culerdo, Las Corts, 15/03/2017 - 08:07

Pónganse a curraaarrrrr !!!! Vamos a ganarnos el sueldo un poquito señor pelucas !!!! A curraaarrrrr.

#2.1 Merengon, Barcelona, 15/03/2017 - 08:41

Que no, culerdo, que no...

AL CARRER ! AL CARREEER! AL CARREEEER !....