Publicitat
Política · 29 de Desembre de 2010. 18:32h.

"Gilipolles" a Agricultura

Llena traspassa el càrrec a Pelegrí després d'haver dit a la campanya que els de CiU eren "gilipolles"

"Gilipolles" a Agricultura

Llena i Pelegrí, en el moment de traspassar la conselleria

El conseller sortint, Joaquim Llena, ha traspassat la cartera d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural al nou titular del Departament, el nacionaiista Josep Maria Pelegrí. Llena, a la campanya electoral, va titllar de "gilipolles" els membres de CiU durant un míting a Lleida.

"Gilipolles, de què rieu amb la que està caient, cony!", va dir Llena, qui va afegir que aquests "noiets xulets" s'han tornat "mentiders, demagògics". També va assegurar que tenen com a "única finalitat tornar a recuperar la casa que consideren que els vam prendre". Hores després, en un comunicat, Llena va demanar disculpes per l'estirabot.

L’antic titular del Departament ha qualificat la reunió amb Pelegrí com un “acte de continuïtat institucional” i ha declarat que dins el “sentiment ambivalent que produeix deixar la conselleria” és “un plaer” que l’assumeixi Josep Maria Pelegrí. Llena ha ofert al nou conseller una sèrie de documents que constitueixen el “full de ruta obligat” de determinades actuacions que vénen “condicionades per la política agrària i comunitària, unes ordres que s’han de tirar endavant i sobre com està la situació des del punt de vista pressupostari".
 
El nou conseller ha agraït al conseller Llena el traspàs i la seva “aportació al país des de l’àmbit de la seva responsabilitat com a conseller d’Agricultura”. Pelegrí considera que Llena ha fet una “feina importat, de dedicació al país”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Quinatxo Vinatxo, Barcelona, 30/12/2010 - 08:14

Que aprofiti tot el whisky (factures de 1000 euros, hi arribaven) que vas carregar a la Conselleria, Quim.

#6 Ramon, Barcelona, 29/12/2010 - 22:34

I ara que no ens vinguin que hi ha nacionalistes catalans tristos, perquè Esquerra se l'ha fomuda: ells mateixos ja van aclarir que no són nacionalistes. Que són d'esquerres i la independència només era per fer llits d'hospitals. No per la llengua. No per la pàtria. Per quatre putes camilles!

#5 Lluis2010, Barcelona, 29/12/2010 - 22:26

Aquests Srs Convergents i Socialistes només pensen en les cadires i els sous...Avui SI, ja ha presentat 6 propostes de llei...A pencar d'una vegada Srs Consellers! , i que acabi la pantomima autonomista estèril i fustrant de sempre, de discutir-se qui ha d'ocupar els càrrecs!

#4 Pobrets els de la filial, Quin mal tràngol, 29/12/2010 - 20:53

Llena, t´ho menjaràs amb pataques moooolt de temps, no es pot anar de prepotent insultant a la gent i més un partit de govern per desviar la seva incompetència que ens ha portat a baixar posicions entre les diferents comunitats

#3 Ramonet de Berga, el Berguedà, 29/12/2010 - 20:47

Ramón, la patacada d´aquesta colla d´incompetents, ha esset tant i tant forta que n´hi ha per llogar.hi cadires, set anys putejant a la federació amb somriures gens amagats, ara ens toca a nosaltres, aixó els hi ha passat per Xulosprepotents, ara, amb vaselina,