Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2010. 15:26h.

"Gilipolles, de què rieu, amb la que està caient, cony!"

El conseller Llena demana disculpes per l'estirabot contra CiU

"Gilipolles, de què rieu, amb la que està caient, cony!"

El conseller Llena, durant una compareixença parlamentària

El candidat del PSC per Lleida, Joaquim Llena, ha carregat durament aquest diumenge contra CiU en un míting a la capital del Segrià. Referint-se al logotip de campanya de la federació nacoinalista, que situa una rialla per sota de les sigles de CiU, Llena els ha dit: "Gilipolles, de què rieu amb la que està caient, cony!". Llena ha assegurat que aquests "noiets xulets" s'han tornat "mentiders, demagògics" i que tenen com a "única finalitat tornar a recuperar la casa que consideren que els vam prendre". A més, ha dit que, durant aquests quatre anys, han aplicat l'estratègia del "Váyase señor González" d'Aznar, tot i que "més finets, amb una rialla". Hores després, amb un comunicat, ha demanat disculpes.

En un míting en un dels pavellons de Fira de Lleida davant d'un miler de persones, Llena ha dit que els "noiets" de CiU "s'han fet grans" i "s'han passat quatre anys desgastant la feina d'un govern que ha canviat Lleida". En aquest sentit, ha denunciat que la federació nacionalista ha aplicat l'estragègia de José María Aznar del "Váyase señor González", tot i que "més finets, amb una rialla".

"Els mateixos que fa dos anys anaven a la manifestació liderant allò del català emprenyat per Rodalies, han après que han d'anar amb una rialla", ha dit, mentre "nosaltres tendres, respectuosos", quan "els hauríem d'haver dit: Gilipolles, de què rieu, amb la que està caient cony!". Llena ha afegit que a vegades pensa que el PSC són "massa bona gent i massa tendres".

Per la seva banda, el candidat de CiU a la Presidència de la Generalitat, Artur Mas, i el secretari general de la federació, Josep Antoni Duran i Lleida, han garantit que no cauran en les provocacions del PSC i no es mouran d'un to positiu en campanya. Durant el míting central de CiU davant de 3.000 persones congregades al pavelló de la Vall d'Hebron, els màxims líders de la federació han evitat respondre les declaracions del cap de llista del PSC per Lleida, Joaquim Llena. "Aquest és un estil amb què nosaltres no entrarem", ha exclamat Duran, que ha replicat que el somriure de CiU és d'il·lusió i d'esperança per una altra Catalunya que no estigui governada pel tripartit.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#44 Carrasclet, Girona, 23/11/2010 - 17:21

Conseller (per poc temps) Llena, ¿no t'has mirat al mirall? perquè aleshores aquest qualificatiu te l'hauries d'adjudicar per a tu. Ah! una cosa més, en català, no és correcte la paraula gilipolles, el seu equivalent seria carallot.

#43 Pocasoltes, bcn, 22/11/2010 - 20:55

Pero es que además es tonto, tonto. Su jefe ZP, anda que no ríe, y su colega la Tura colgando en internet un video bailando con un montón de funcionarios. Es que eres tonto, tonto

#42 Ram, BCD, 22/11/2010 - 18:31

Aqust senyor, a banda de forrar-se amb el negoci immobiliari, ha llençat els diners de la Conselleria, com el dia que se'n va anar la tropa de cap de setmana i van tenir els taxis tot el matí esperant corrent el taxímetre, o quan va arribar una factura de 1000 euros en whisky d'un sopar.

#41 Agustí, Les Borges Blanques, 22/11/2010 - 17:39

estic esperant amb candeletes la declaració de patrimoni de l'esmentat conseller que de "honorable" no en té res.

#40 josep, ., 22/11/2010 - 17:00

ai la censura ... de vegades em penso que encara hi ha el Paquillo ...