Publicitat
Política · 10 de Febrer de 2012. 19:22h.

Gir del PSC amb el pacte fiscal

Navarro en defensa un "que millori l’actual”

Gir del PSC amb el pacte fiscal

Navarro, en una foto d'arxiu

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha assegurat que el seu partit "defensa un segon pacte fiscal que millori l'actual". Aquesta afirmació suposa un gir dels socialistes catalans respecte al finançament català, ja que fa només tres setmanes Carme Chacón assenyalava que combatria amb "dents i ungles" el pacte fiscal.

De fet, la candidata a liderar el PSOE afirmava que la seva posició era també la de tot el PSC, però l'exconseller Ernest Maragall li va contestar que l'exministra de Defensa "no representa el PSC de tan PSOE com vol ser".

Navarro, en declaracions a TV3, ha remarcat que “la no elecció de Carme Chacón com a secretària general del PSOE va ser una sorpresa”. "El pes dins l’executiva no depèn del nombre de persones, sinó del pes de les persones”, ha remarcat.

El líder dels socialistes catalans ha afegit que "sobre Catalunya haurem de tenir [PSC i PSOE] la mateixa manera de veure les coses. Perquè quan Catalunya ha anat bé, Espanya ha anat bé. I a l’inrevés”. "La Convergència i Unió més sobiranista està pactant amb el PP més centralista que hem vist. Per a nosaltres és incomprensible”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 joan, manresa, 11/02/2012 - 12:59

El Casal,12,45 h.--Sr.Navarro,no parli amb la boqueta mitg tancada,sigui clar i reconegui lo que necesitem,un concert economic,i l'ambolica amb el nom que vulgui.Mirin que Vostés no el dexen pas al Pais Basc.,siguem seriossos i no fotem el cagamuxa.I no val criticar a CiU i dexarla sola a las fer

#4 carles sanchez manils, mollet del valles, 11/02/2012 - 12:30

que es pregunti el senyor navarro per que ciu pacta amb el PP i no amb ells sempre per cuestons d´estrategia diuen que no pacten i faciliten les coses al PP, aquest socialistes estan jugan amb tots i tindrien que anar al psicolég per el cap baix

#3 Pere, Terrassa, 11/02/2012 - 10:15

Ja és va veure enseguida que la inconsitència de Pedrito Navarro es aclaparadora, amb aquesta mena de "NOVES MANDANGUES", no s'hi pot anar en lloc.

#2 INDEPENTDENTZIA, MADRIT, 11/02/2012 - 07:39

Aquest d'en Navarro es tant ó més llafiscós que en Nadal; Que ja es dir.
Catalanistes del PSC que hi feu en un partit com aquest. Que no enteneu que no hi teniu cap mena de futur?

#1 Pau Casals, Girona, 10/02/2012 - 20:14

Allam si s'aclaren ....