Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2019. 22:05h.

Girauta també plega

El dirigent de Ciutadans afirma que "no vull estar allà"

Girauta també plega

L'exportaveu de Ciutadans i candidat de la formació taronja per Toledo, Juan Carlos Girauta, ha anunciat aquest dilluns la seva retirada. En una entrevista a EsRadio, el dirigent ha afirmat que "la política perd sentit sense Albert Rivera" i ha revelat que "s'ha esclafat un home bo i jo no vull estar allà després d'això". Albert Rivera ha anunciat aquest dilluns la seva dimissió com a líder del partit i la seva retirada de la política.

Girauta, en una piulada, ha afirmat que ha estat "un honor" representar "a tots els espanyols" durant els últims anys. "Ha estat un honor representar a tots els espanyols durant aquests últims anys. Crec que els separatistes que s'alegren de la meva sortida del Congrés no han valorat bé la llibertat que m'atorga tornar a ser un ciutadà del carrer que només es representa a si mateix" ha escrit a la xarxa social. 

37568-777.jpg

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Almax, Cat, 12/11/2019 - 09:21

Ya veremos si será un ciudadano de a pie , primero era del PP , después de ciudadanos , puede probar en otro partido.
Lo que nos tiene que explicar es lo que los del Ibex se han cargado a ciudadanos. ¿ Como ha conseguido los del Ibex cambiar el voto de dos millones de personas ?

#4.1 Sergi Sergio, Barcelona, 12/11/2019 - 13:52

Porque lo del Ibex es uno mas de los mantras falsos o fake news que utilizais cada dia.

#3 jau, Mataró, 12/11/2019 - 08:33

Girauteta, com van les vomitades de bilis, eh? Ha, ha, ha, haaaaa , Ja no et volen ni a Toledo, Haaa, ha, ha, I si proves a la Ciutat Encantada de Cuenca. Em sembla que allà accepten els fantasmes, Haaaa, ha, ha, ha.......

#2 Este de qué va?, BcN, 12/11/2019 - 07:23

Menudo ego inflado, ¿cree acaso que los constitucionalistas no tenemos otra cosa que pensar o hacer que pensar en sus "valoraciones" cuando decidimos si votamos o no a su partido? ¿Es que alguna vez ha dejado de representarse solo a sí mismo una persona siempre tan malhumorada y descortés?

#1 El Món s'acaba..!! , Barcelona, 12/11/2019 - 06:13

Això sí que és una pèrdua, se'n va el polític més actiu, més ponderat, més estratega més comunicador, més.. Més.. Més.. de tot!!
No se't trobarà faltar!!!!!!