Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2021. 14:09h.

Giró ja té diverses querelles

"Estic disposat a assumir tots els riscos que avui en dia comporta fer l'activitat política a Catalunya"

El conseller d'Economia, Jaume Giró, ha admès que ja té diverses querelles per la creació del fons de 10 milions d'euros per avalar els embargats pel Tribunal de Comptes. "Sense veure el decret ja m'han posat querelles des d'una associació d'Extremadura a un partit polític que té representació al Parlament", ha declarat Giró aquest matí en roda de premsa.

Giró ha explicat que "hi ha hagut moltes amenaces que si era l'ICF el qui ho feia volien anar contra els servidors que treballen a l'ICF", però ha volgut subratllar que ell està "disposat a assumir tots els riscos que avui en dia comporta fer l'activitat política a Catalunya".

Segons el conseller cap entitat financera ha volgut avalar els embargats pel Tribunal de Comptes perquè hi ha hagut "massa poc temps i massa soroll". "Aquestes dues coses han fet impossible una cosa que ja era difícil que era tenir en quinze dies l'aval. Ho hem intentat i això servirà per altres molts casos", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 21/07/2021 - 04:03

Aquet parrac te tot els numeros para que en poco tiempo le caiga la del pulpo por malversacion de fondos publicos financiando el golpismo U tornarem a fer.

#10 Pepe, Barcelona, 20/07/2021 - 16:56

Jugada mestra…

#9 C, Vilassar de Mar, 20/07/2021 - 16:16

Tot plegat és tan absurd. S'han fotut en un merder per no res. Segueixen amenaçant que tornaran a conculcar els drets dels seus conciutadans i no fan més que bestiesses: marxes per la llibertat, convenis amb el Sud de França... i a tot això els fotran els bens. Molt astuts, la veritat. Al menys sempre podran creure que tot és per culpa de Franco.

#8 jvcs, Barcelona, 20/07/2021 - 16:08

Reirse del contrib despues del barquito de más prevaricando tiene premio , ahora a pagar los mafiosos con su patrimonio sin pena ninguna.
Ningun sinverguenza debia creer que usar los dineros publicos en el saqueo iba a salir gratis , y si buscan money la caixa de la palurdie y odium a ellos no a nosotros contrb...

#7 Carlos Gomez, a sou de satanas, 20/07/2021 - 15:48

Aquest terbol i pietos periodista de l´Opus i el Jordi Gual son els dos quintacolumistes que la mafia groga havia aconseguit infiltar a Caixabank amb l´intencio de condicionar la seva politica a favor de la Republica dels Ara Si Que Va de Bo

Ambdos estan al carrer i Caixabank a Valencia.

Un altre jugada mestre espectacular.