Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2021. 15:11h.

Giró creu que veurà la independència "abans de morir"

El conseller d'Economia diu que els Pressupostos "no són els millors perquè no som un poble sobirà"

Giró creu que veurà la independència "abans de morir"

El conseller d'Economia, Jaume Giró, ha assegurat en la presentació del Projecte de llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2022 que "abans de morir veuré la independència de Catalunya". Giró ha dit que "tinc la convicció que quan arribi aquest dia cap dels que estan aquí en aquesta cambra reclamaran al govern que el país torni a la situació en la que estàvem abans". "Ningú ho demanarà!", ha reblat.

També ha dit que "tinc la convicció que els pressupostos que haguéssim pogut presentar en una Catalunya independent serien molt millors dels que presentarem avui". "No són els millors perquè no som un poble sobirà", ha reiterat.

Jaume Giró ha defensat que "són els millors pressupostos que poden tenir en aquests moments" i ha insistit que "són els que Catalunya necessita". "Si voten l'esmena a la totalitat, estan dient a la ciutadania que res del que hi ha en aquest projecte es pot salvar", ha advertit; i ha apel·lat a la "consciència" dels diputats de la CUP i PSC.

Finalment, ha celebrat que els Pressupostos "puguin tirar endavant i entrin en vigor el gener, per primer cop en onze anys". "M'hauria agradat que haguessin prosperat amb la majoria independentista. No ha pogut ser, i per això, la meva satisfacció avui no és completa", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#36 Fígaro, Barcelona, 23/11/2021 - 20:01

Has de vivir muchísimos años si quieres cer esa soñada indepndencia, bocazas. Tú sabes que eso es mentira pero ya n sabes cuando dices la verdad ni cuando mientes

#35 David, Mataro, 23/11/2021 - 05:43

Jaaaaaaaa,jajajajaja,ja,ja,ja,ja, jaaaaaaaaa, jajajajaja, jajajaja...nadie podra negar que este sujeto sea optimista.

#34 Anita, Barcelona, 22/11/2021 - 23:04

Y este señor dirigía La Caixa? Madre del amor hermoso!

#33 Perdido en el espacio , En algun lugar de la galaxia, 22/11/2021 - 20:02

Dice que verá la independencia de Cataluña antes de morir......
Y también un burro volando, pero cuidado no le pase por encima y le suelte un regalito.

#32 Neferu, Barcelona, 22/11/2021 - 19:58

Jajajajaja A lo mejor este imbécil se cree que va a vivir doscientos , o trescientos años. ¡¡Cuidado, cuidado, que con la Parca no se juega, que hoy estás bien, como unas castañuelas, pero mañana todo puede torcerse.