Publicitat
Política · 14 de Juny de 2022. 14:44h.

Giró esquiva la prohibició de reunir-se amb el Govern

Trobada amb la ministra Nadia Calviño malgrat el catalangate

Giró esquiva la prohibició de reunir-se amb el Govern

El conseller d?Interior, Jaume Giró, ha mantingut una reunió amb la ministra Nadia Calviño, malgrat que des de l?Executiu català s`havia afirmat que s`havien trencat relacions amb el govern espanyol arran del catalangate.

Els dos dirigents han abordat durant quins minuts el desplegament dels fons europeus a Catalunya i buscar una solució a l'actual situació de la siderúrgica catalana Celsa.
 
Tot i això, Patrícia Plaja ha dit que “les relacions estan molt lluny de ser normalitzades per molt que la vicepresidenta faci veure que no passa res. Hi ha un abans i un després després del catalangat i és així”.

“S'ha acabat el temps de paraules i el temps dels anuncis. És temps d'execucions. El govern espanyol ha de començar a complir amb allò que Catalunya es mereix”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Arnat, Barcelona, 15/06/2022 - 09:15

Cada vegada que veig la foto d'aquest personatge, retrocedeixo en els temps i visualitzo el conte de "la rateta que escombrava la escaleta"... fins i tot el to de veu es clavat, la diferencia es que la del conte no amagava res, cosa que aquest ha de tapar totes les corrupteles que practiquen amb els diners que reben de "l'estat opresor"

#3 botifler1914, Waterpus, 14/06/2022 - 21:06

Es tiempo de ejecuciones. Que bien suena, unos años tarde, pero mejor que nunca.

#2 Sergi, Bcn, 14/06/2022 - 16:44

Aquo tiene mis principios, si no te gusta tengo otros. Menudo boc.achanclas!

#1 Marc de Vich, Vich, 14/06/2022 - 15:13

Ahí es donde les duele en la pasta, y en cómo mantener a sus 700.000 colegas del reparto teatral que llevan a la perfección, so pena k se les vea el plumero, para eso, no hay prohibiciones, al contrario, la pasta es bien recibida, I have come to bless, the money, for the charitable uses to which it can be put, que diría un telepredicador del proce